C32 Auxiliary Engine Caterpillar


Battery Charger - Check

Usage:

C32 AX2
Ellenőrizze az akkumulátortöltő megfelelő működését. Ha az akkumulátor megfelelően van feltöltve, az ampermérő tűjének a "0 "(zero) közelében kell lennie.

Az akkumulátorokat melegen kell tartani, amikor lehetséges. Az akkumulátor hőmérséklete befolyással van az indítózási teljesítményre. Ha egy akkumulátor túl hideg, nem tudja indítózni a motort, még akkor sem, ha a motor meleg.

Előfordulhat, hogy az akkumulátorok nem töltődnek fel teljesen, ha a motor hosszú ideig nem jár. Előfordulhat, hogy az akkumulátorok nem töltődnek fel teljesen, ha a motort csak rövid időszakokig járatják. Gondoskodjon a teljes feltöltöttségről, hogy megóvja az akkumulátort a befagyástól.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.