938G Wheel Loader and IT38G Integrated Toolcarrier Caterpillar


Windows - Clean

Usage:

IT38G 1CW
Ha a gépen nincs kapaszkodó, az ablakok külső tisztítását a talajon állva végezze.


Illusztráció 1g00566124
Jellemző példa

Tisztítási módszerek

Kereskedelmi forgalomban kapható ablaktisztító

A tisztítószert puha textíliával vigye fel. Mérsékelt nyomás alkalmazásával, addig dörzsölje az ablakot, amíg teljesen eltávolítja a szennyeződést. Várjon, amíg a tisztítószer megszárad. A tisztítószert vízzel és tiszta, puha textíliával törölje le.

Szappan és víz

Használjon egy tiszta szivacsot vagy puha törlőrongyot. Az ablakokat gyenge mosószerrel vagy szappannal mossa. Kézmeleg vizet használjon, bő mennyiségben. Alaposan öblítse le az ablakokat. Törölje szárazra az ablakokat egy nedves mosóbőr törlővel vagy cellulóz-szivaccsal.

Makacs szennyeződés és zsír

Az ablakokat jó minőségű, izopropil-alkoholból vagy dietil-éterből készített benzinnel mossa le. Ezután szappannal és vízzel mossa le az ablakokat.

Polikarbonát ablakok (ha a felszereltség része)

Polikarbonát ablakok tisztításához enyhe szappant vagy tisztítószert használjon. Ne használjon tisztítási oldószereket a polikarbonát ablakok mosására.

A polikarbonát ablakok tisztítását meleg vízzel és puha szivaccsal vagy nedves textíliával végezze. Soha ne használjon száraz textíliát vagy papírtörlőt a polikarbonát ablakokon.

Öblítse le az ablakokat megfelelő mennyiségű tiszta vízzel.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.