320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Work Tool Control (One-Way Flow) - If Equipped

Usage:

320 GC BR4
A következő információk olyan munkaeszközökre vonatkoznak, amelyekhez a hidraulikaolaj egyirányú áramlására van szükség. Egyirányú hidraulikaolaj-áramlást igénylő munkaeszközök például a hidraulikus bontókalapácsok.

Megjegyzés A kétirányú hidraulikaolaj-áramlást igénylő munkaeszközökre vonatkozó információkért, lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Munkaeszközök vezérlése (kétirányú áramlás)".

Botkormány



Illusztráció 1g06260955


Illusztráció 2g06260957
(A) Bal oldali botkormány
(B) Jobb oldali botkormány

(1) Változtatható sebesség - A munkaeszköz működtetéséhez mozgassa a forgókapcsolót lefelé. A munkaeszköz sebességének növeléséhez nyomja még tovább a forgókapcsolót.

(2) Be/ki - Amikor ezt a kapcsolót lenyomva tartják, a munkaeszköz állandó sebességgel működik. A munkaeszköz kikapcsolásához engedje fel a kapcsolót.

Munkaeszköz-vezérlő pedál

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Bizonyos szerelék kombinációkkal az adaptervezérlő pedál egyéb funkciókat is elláthat. Az adaptervezérlő pedál használata előtt mindig ellenőrizze a pedál funkcióját. Az adaptervezérlő pedál helytelen működtetése súlyos sérülést vagy halált okozhat.


A munkaeszköz pedálja a haladásszabályozó pedálok bármely oldalára beszerelhető. A munkaeszköz vezérlő pedál segítségével a gépkezelőnek lehetősége van modulálni a munkaeszköz sebességét.



Illusztráció 3g06180447

Változtatható sebesség - A munkaeszköz működtetéséhez nyomja le a pedál elejét. A munkaeszköz sebességének növeléséhez nyomja meg jobban a pedált. A munkaeszköz kikapcsolásához engedje fel a pedált.



Illusztráció 4g06180464
(1) Zárócsap
(2) Csap
(3) Horony
(A) KIOLDOTT helyzet
(B) RÖGZÍTETT helyzet

Ha nem használja a munkaeszközt, a rögzítőcsapot (1) állítsa RÖGZÍTETT pozícióra (B). Ez rögzíti a munkaeszköz pedálját, és megakadályozza a munkaeszköz véletlenszerű működtetését.

Megjegyzés A rögzítőcsap (1) véletlenszerű kihúzásának megelőzése érdekében, dugja át a csapot (2) a résen (3) és fordítsa el 1/4 fordulattal a rögzítőcsapot (1), az óramutatók járásával ellentétes irányban.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.