320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Joystick Controls - Medium Pressure (If Equipped)

Usage:

320 GC BR4


Illusztráció 1g06180324
(1) Kanálszár ki
(2) Fordítás jobbra
(3) Kanálszár be
(4) Fordítás balra
(5) Gém leeresztése
(6) Munkaeszköz kinyitása
(7) Gém felemelése
(8) Munkaeszköz bezárása
(9) HOLD (TARTÁS)

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A Finomfordulás szabályozó késlelteti a forgatómű rögzítőfék bekapcsolását.

Ha a gépet lejtőn úgy működteti, hogy a Finomfordulás szabályozó BE ON helyzetben van, a fordulás irányíthatatlanná válhat, és anyagi kár, baleset, vagy halálos baleset is bekövetkezhet.

Ha a gép lejtőn üzemel, a Finomfordulás szabályozót fordítsa OFF (KI) helyzetbe.


Ha bármilyen helyzetben elengedi a botkormányokat, azok a (9) TARTÁS helyzetbe térnek vissza. A felső szerkezet mozgása leáll, hacsak a finom fordulás szabályzója BE helyzetbe nincs kapcsolva. Ha a finom fordulás szabályzója BE helyzetbe van kapcsolva, a forgatómű rögzítőféke csak 6,5 másodperccel azután kapcsol be, hogy fordulás funkció botkormány-vezérlése visszaállt a TARTÁS helyzetbe.

A gép vezérlési sémája gyárilag az SAE rendszer szerint van beállítva, az ábrán látható módon. A bal oldalon lévő séma a bal oldali botkormányra vonatkozik, a jobb oldalon lévő séma pedig a jobb oldali botkormányra.

A munkagép-vezérlési séma változtatható. Bővebben lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Alternatív botkormány-kezelési sémák".

A botkormányok átlós irányú mozgatásával két funkció egyszerre működtethető.

Forgó munkagép kezelőszerve



Illusztráció 2g06260903
(A) Bal oldali botkormány
(B) Jobb oldali botkormány
(1) Forgókapcsoló (az óramutató járásával megegyező irányban)
(2) Forgókapcsoló (az óramutató járásával ellentétes irányban)
(3) Kürt kapcsolója
(4) AEC (Auxiliary Electrical Control, kiegészítő elektromos vezérlés) kapcsolója

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A botkormányokat és a botkormányon lévő vezérlőket különböző funkciókhoz lehet konfigurálni. Mindig ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a botkormány konfigurációját a monitoron a munkagép használata előtt, hogy megelőzze a munkagép váratlan mozgását. A munkagépnek az ilyen váratlan mozgásai olyan veszélyhelyzetekkel járhatnak, amelyek súlyos sérülést vagy halált eredményezhetnek.


(1) Forgatás az óramutató járásával megegyező irányban - A munkaeszköznek az óramutató járásával megegyező irányú elfordításához mozgassa a forgókapcsolót felfelé.

(2) Forgatás az óramutató járásával ellentétes irányban - A munkaeszköznek az óramutató járásával ellentétes irányú elfordításához mozgassa a forgókapcsolót lefelé.

(3) Kürt - Nyomja meg a kürt kapcsolóját a bal oldali botkormányon a kürt működtetéséhez.

(4) AEC (Auxiliary Electrical Control, kiegészítő elektromos vezérlés) kapcsoló - Nyomja meg a jobb oldali botkormányon az AEC-kapcsolót az alacsony motorfordulatszám működtetéséhez. A magas motorfordulatszám működtetéséhez nyomja meg újra a kapcsolót.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.