320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Engine Starting

Usage:

320 GC BR4


FIGYELMEZTETÉS

Ez a munkagép Cat® gépbiztonsági rendszerrel (MSS) rendelkezik, és bizonyos körülmények között nem lehet beindítani.



FIGYELMEZTETÉS

A motorindító kapcsoló kulcsának ON (BE) állásban kell lennie és a motornak járnia kell ahhoz, hogy az elektromos és a hidraulikus eszközök működjenek. A gép súlyos károsodásának elkerülése érdekében tartsa be a következő eljárást.


Megjegyzés A motor olyan környezetben indítható be, ahol a legalacsonyabb hőmérséklet −18°C (0°F). Az ennél hidegebb területek esetében hidegindító készlet áll rendelkezésre.

  1. A hidraulikarögzítő kart állítsa LOCKED (ZÁRVA) helyzetbe.

    Ez a gép semleges motorindító rendszerrel van felszerelve. A rendszer csak akkor engedi a motor indítását, ha a hidraulikareteszelő kar RETESZELVE állásban van.

  2. Ügyeljen arra, hogy a botkormányok és a haladásszabályozó kezelőszervek TARTÁS helyzetben legyenek.


    Illusztráció 1g06209482

  3. A motor beindítása előtt el kell végezni a hitelesítést a gépkezelő jelszavával, a Bluetooth-kulccsal vagy a myEquipment alkalmazással. A hitelesítés után az "Engine Start Allowed (Motor beindítása engedélyezve)" üzenet jelenik meg a monitor tetején, és az indítókapcsoló LED-je zöldre változik.

    Referencia: Az utasításokkal kapcsolatban lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, Gépbiztonsági rendszer, A gépkezelő bejelentkezése.

  4. Mielőtt a motort beindítaná, ellenőrizze, nincsenek-e a közelben karbantartó szerelők, vagy más emberek. Győződjön meg róla, hogy nem található személyzet a munkagép közelében. Röviden szólaltassa meg a kürtöt, mielőtt a motort beindítja.


    Illusztráció 2g06226447
    (A) Ki
    (B) Be
    (1) A motor indítógyűrűje
    (2) A motor indítógombja

  5. Fordítsa a motor indítógyűrűjét (1) a BE helyzetbe, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a motor indítógombját (2) a motor beindításához. Miután beindult a motor, engedje el a gombot.

    Ha a motort nehezen lehet beindítani, ne indítózza a motort 30 másodpercnél hosszabb ideig. Ha motort 30 másodpercnél hosszabb ideig indítózza, az az indítási rendszer alkotóelemeinek megrongálódásához vezethet.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.