320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


SmartBoom Control - If Equipped

Usage:

320 GC BR4

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Személyi sérülést vagy halált okozhat, ha nem a megfelelő eljárások szerint jár el.

A személyi sérülések és halálos balesetek elkerülése érdekében alkalmazza a megfelelő eljárásokat.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ha a SmartBoom funkciót bekapcsolja, és a munkaeszköz botkormány-vezérlését használja, mialatt a gép eleje meg van emelve, az a gép nem várt mozgásához vezethet. A gép váratlan elmozdulása súlyos sérüléshez vagy halálhoz vezethet. Ne kapcsolja be a SmartBoom funkciót, ha a gép eleje az elülső rudazat által meg lett emelve.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Amikor az Intelligens gém üzemmód be van kapcsolva, a lánctalpat ne emelje fel, vagy eressze le. Az Intelligens gém működtetésre lásd a Használati és kezelési útmutatóban ismertetett eljárást. Az útmutatások figyelmen kívül hagyása személyi sérüléshez, sőt halálos balesethez is vezethet.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Mindig ügyeljen arra, hogy a gémet vezérlő botkormány NEUTRAL (SEMLEGES) helyzetben legyen, mielőtt a SmartBoom üzemmódot bekapcsolja. Ha olyankor kapcsolja be a SmartBoom funkciót, amikor a botkormány nem a semleges helyzetben található, az a gép nem várt mozgásához, illetve súlyos sérüléshez vagy halálhoz vezethet.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ne válasszon ki egyetlen SmartBoom üzemmódot sem a konzolon található SmartBoom kiválasztó kapcsolóval, ha a lánctalpak felemelt helyzetben vannak. Ha a SmartBoom üzemmódot megemelt lánctalpak mellett választja ki, a gép leeshet, ami súlyos sérülést vagy halált okozhat.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ha bármelyik SmartBoom üzemmód bekapcsolt állapotban van, amikor a gémet vezérlő botkormány Boom Down (gém leeresztése) (előretolt) helyzetben van, és a kanál vagy a munkaeszköz a talajon található, ne nyomja meg a jobb oldali botkormány elülső részén lévő kikapcsoló gombot, mert az nem várt mozgást eredményezhet. Ennek a vezérlési funkciónak a hatására előfordulhat, hogy a gép felemelkedik, ez nem várt gépmozgást idéz elő, ami súlyos sérülést vagy halált okozhat. Ne nyomja meg a kikapcsoló gombot akkor, ha a SmartBoom üzemmód be van kapcsolva, a gémvezérlő botkormány a Boom Down (gém leeresztése) (előretolt) helyzetben van, és a kanál vagy a munkaeszköz a földön helyezkedik el.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ha a gép SmartBoom üzemmódban van, ne próbálja meg a gép lánctalpait felemelni úgy, hogy a kikapcsoló gombot megnyomja, majd a gémleeresztő kezelőegység használatával lefelé ható erőt fejt ki. Ha a kikapcsoló gombot elengedi, a gép azonnal visszatér a használatban lévő SmartBoom üzemmódba. Ez a művelet a gép hirtelen leesését okozhatja, ami súlyos sérüléshez vagy halálhoz vezethet.




Illusztráció 1g06210059

A kezdőképernyőn nyomja meg a funkciólista gombját.



Illusztráció 2g06210090

Koppintson a smart boom (intelligens gém) lehetőségre, illetve ha a léptetőtárcsát használja, válassza ki a smart boom (intelligens gém) lehetőséget, és nyomja le a tárcsát.



Illusztráció 3g06210095

Válassza ki az "Up & Down (Fel és le)" vagy a "Down Only (Csak le)" lehetőséget a listán. A két lehetőség a következőképpen működik:

"Fel és le" üzemmód: Amikor a botkormányt GÉM LE helyzetbe állítják, a gém - saját tömegénél fogva - leereszkedik. A gémet szabadon lehet felfelé mozgatni.

"Csak le" üzemmód: A gém - saját tömegénél fogva - leereszkedik, ha a szabályozó kart a GÉM LEERESZTÉSE helyzetbe állítják. Ez az üzemmód megakadályozza, hogy a gém felfelé mozduljon. A gém felfelé mozgatásához a gépkezelőnek a gémet szabályozó botkormányt a GÉM FEL üzemmódba kell állítania.

Nyomja meg a kezdőképernyő gombját, amikor kész.

A SmartBoom (intelligens gém) funkció működtetése közben előfordulhat, hogy a gépkezelő lefelé irányuló erőt kíván kifejteni a gémmel. A gépkezelő átmenetileg kikapcsolhatja a SmartBoom funkciót a SmartBoom kikapcsolására szolgáló gombbal. Amikor a működtető kapcsolót lenyomva tartja, a GÉM FELEMELÉSE és a GÉM LEERESZTÉSE funkciók a normál üzemmódnak megfelelően működnek. A SmartBoom kikapcsolására szolgáló kapcsoló konfigurálható kapcsoló.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.