320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Fuel Tank Shutoff and Drain Control

Usage:

320 GC BR4


Illusztráció 1g06214473
Az üzemanyagtartály leeresztőszelepe és az üzemanyag leállítószelepe

Üzemanyagtartály leeresztőszelepe (1) - Az üzemanyagtartály leeresztőszelepe a jobb oldali szerelőajtó mögött található. A víz és üledék üzemanyagtartályból való leeresztéséhez fordítsa el az üzemanyag-leeresztő szelepet az óramutató járásával ellentétes irányban. Az üzemanyagtartály leeresztőszelepének elzárásához fordítsa azt az óramutató járásával megegyező irányba.

Üzemanyag-leállítószelep (2) - Az üzemanyag leállítószelepe a jobb oldali szerelőajtó mögött található. Az üzemanyag elzárásához fordítsa el az üzemanyag-elzáró szelepet az óramutató járásával megegyező irányban. Az üzemanyag-ellátás megnyitásához fordítsa az üzemanyag-elzáró szelepet az óramutató járásával ellenkező irányba.

Megjegyzés A víz és üledék üzemanyagtartályból történő leeresztéséről lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Üzemanyagtartály víz és üledék leeresztése".

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.