320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Travel Control - Straight Travel Pedal (If Equipped)

Usage:

320 GC BR4

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Bizonyos szerelék kombinációkkal a harmadik pedál egyéb funkciókat is elláthat. A harmadik pedál használata előtt mindig ellenőrizze a harmadik pedál funkcióját. A harmadik pedál helytelen működtetése súlyos sérülést vagy halált okozhat.




Illusztráció 1g06178249
Normál haladási helyzet
(A) A munkagép hátulja
(B) Végáttétel
(C) Alapjárat

Haladás közben bizonyosodjon meg arról, hogy a hajtókerekek (B) a gép hátsó része alatt helyezkednek el.



Illusztráció 2g06178758
(1) Előrehaladás
(2) Hátramenet

A harmadik pedál a jobb oldal haladásszabályozó pedál jobb oldalán található. A harmadik pedál szabályozza a munkagép előremeneti és hátrameneti haladását.

Megjegyzés Ha a harmadik pedált lenyomják, és a haladásszabályozó pedált vagy a haladásszabályozó kart működtetik, a munkagép annak megfelelően kanyarodik.



Illusztráció 3g06178798
(3) Zárócsap
(4) Csap
(5) Horony
(A) RÖGZÍTETT helyzet
(B) KIOLDOTT helyzet

A mikor a munkagép működtetéséhez nem használják a harmadik pedált, tegye be a zárócsapot (3) a RÖGZÍTETT helyzetnél az akaratlan működtetés megelőzése érdekében.

Megjegyzés Ahhoz, hogy a zárócsap (3) ne jöjjön ki, dugja át a csapot (4) a hornyon (5), és fordítsa el 1/4 fordulattal a zárócsapot (3) az óramutató járásával ellentétes irányban.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.