P16, P20, P25, P28, P40 and P60 Pulverizer Caterpillar


Welding on Machines and Engines with Electronic Controls

Usage:

P16 1ZW
Megfelelő hegesztési eljárást kell alkalmazni, hogy elkerülje az elektronikus vezérlők és a csapágyak károsodását. Amikor elektronikus vezérlőkkel rendelkező gépen vagy motoron végez hegesztést, az alábbi lépések szerint járjon el:

Megjegyzés Ha egy munkaeszközön végez hegesztést, szerelje le a munkaeszközt az alapgépről, mielőtt a hegesztéshez hozzáfog.

  1. Állítsa le a motort.

  2. Az akkumulátor-csatlakozást megszakító kapcsolót fordítsa OFF (KI) állásba. Ha nincs ilyen kapcsoló az akkumulátor csatlakozásának megszakítására, az akkumulátorról vegye le a negatív akkumulátorkábelt.

  3. Fogassa a hegesztő készülék testvezetékét a hegesztendő alkotóelemre. A vezeték csíptetőjét helyezze a lehető legközelebb a hegesztési ponthoz. Győződjön meg arról, hogy a testvezeték és a hegesztendő alkotóelem közti áramkör nem vezet-e át egyetlen csapágyon sem. A fenti eljárást kövesse, hogy csökkentse a károsodás lehetőségét a következő alkotóelemeknél:

    • erőátviteli rendszer csapágyai

    • hidraulikus alkotóelemek

    • villamos alkotóelemek

    • a gép egyéb alkotóelemei


    FIGYELMEZTETÉS

    A hegesztő berendezés testelésére NE használjon elektromos alkotóelemeket (az Elektronikus figyelő központot (EMC) ill. annak érzékelőit), vagy elektromos alkotóelemek testelési pontjait!


  4. Minden kábelköteget védjen a hegesztéskor keletkező fémforgácsoktól. Védje a kábelkötegeket a hegesztéskor keletkező szikráktól is.

  5. Az anyagokat a szokásos hegesztési eljárásokkal hegessze össze.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.