G3500 Generator Sets Caterpillar


Emergency Stopping

Usage:

G3520C B9P


OZNÁMENÍ

Ovládací prvky umožňující nouzové zastavení jsou určeny POUZE PRO PŘÍPAD NOUZE. NEPOUŽÍVEJTE takové zařízení nebo tyto prvky při normálním postupu zastavení motoru.


Stisknutí tlačítka nouzového zastavení může způsobit, že ve vstupním a výfukovém potrubí zůstane nespálený plyn.

------ VÝSTRAHA! ------

Při spouštění motoru může dojít k zažehnutí nespáleného plynu, který zůstal v sacím a/nebo výfukovém systému. Mohlo by tak dojít k úrazu a/nebo ke škodě na majetku.

Před spouštěním motoru který může obsahovat nespálený plyn proveďte odvzdušnění systému sání a výfukového systému motoru. Postupujte přitom podle pokynů, které jsou uvedeny v kapitole "Spouštění motoru" v této příručce.


Tlačítko nouzového zastavení



Ilustrace 1g01442151

Tlačítko nouzového zastavení je při normálním provozu motoru v poloze VYPNUTO. Při potřebě nouzového zastavení stiskněte tlačítko nouzového zastavení. Tím se vypne jak přívod paliva, tak zapalování.

Zajistěte, aby každý systém, který poskytuje motoru externí podporu, byl po zastavení zabezpečen.


OZNÁMENÍ

Nespouštějte znovu motor, dokud nebyl problém vyžadující nouzové zastavení lokalizován a příčina problému odstraněna.


Když je toto tlačítko uzamknuto, motor nelze znovu nastartovat. Tlačítko se resetuje tak, že je vytáhnete nebo jím otočíte ve směru hodinových ručiček. Pružina vrátí tlačítko do původní polohy VYPNUTO.

Před spuštěním motoru je rovněž nutné resetovat řídicí systém. Otočte ovládacím spínačem motoru do polohy "VYPNUTO/RESETOVAT".

Zákazník může také dodat dálkovou přípojku sloužící pro nouzové zastavení. Pokyny k připojení dálkového nouzového zastavení viz Zvláštní pokyny, REHS1438, "Installation and Initial Start-up Procedure for G3500C and G3500E Engines".

Neplánovaná vypnutí motoru

Abnormální provozní podmínky mohou způsobit vypnutí motoru. Vypne se přívod paliva, ale nemusí dojít k vypnutí zapalování.

Řídicí modul motoru vygeneruje indikaci příčiny vypnutí. Kód události nebo diagnostický kód lze získat pomocí systému Caterpillar Electronic Technician (ET). Více informací o kódech událostí a diagnostických kódech viz Řešení potíží.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.