561M Pipelayer Caterpillar


Track Pins - Inspect

Usage:

561M 1KW

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A felforrósodott csapok és perselyek égési sérüléseket okozhatnak.

A csapok és a perselyek felforrósodhatnak, ha a lánctalp csapos kötései szárazak. Előfordulhat, hogy megégeti az ujját, ha megfogja ezeket az alkatrészeket.


A járószerkezet hasznos élettartamának növeléséhez tartsa be a javasolt előírásokat. A túlzott állásidő elkerüléséhez tartsa be a javasolt előírásokat.

  1. A gép üzemeltetése során figyeljen oda az esetleges szokatlan fütyülő vagy sivító hangokra. Az ilyen jellegű zaj száraz kötésekre utal.

  2. Ellenőrizze hetente a gép kötési pontjainak megfelelő viszkozitását. Ellenőrizze az esetleges száraz kötéseket azonnal a gép használata után. A gép használata után érintse meg óvatosan az egyes lánctalpcsapszegek vagy -hüvelyek végét. A lánctalp csapszegét vagy hüvelyét a kézfejével érintse meg. Jelölje meg az érintéskor forrónak észlelt száraz lánctalpcsapszegeket.

Ha száraz kötést vagy szivárgást észlel, akkor forduljon tanácsért bármely Cat forgalmazó lánctalpszerelő szakértőjéhez. A Cat forgalmazónál alkalmazott lánctalpszerelő szakértő kérésre szakszerűen átvizsgálja a lánctalpakat.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.