C15 and C18 Petroleum Generator Sets Caterpillar


Fuel System Secondary Filter - Replace

Usage:

C15 115

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A forró felületekre vagy elektromos alkatrészekre szivárgó vagy kiömlő folyadékok tüzet okozhatnak. Az esetleges sérülések megelőzésének érdekében kapcsolja ki az indítókapcsolót mielőtt üzemanyagszűrő vagy a vízleválasztó részeit cseréli. Azonnal tisztítsa fel a kiömlött üzemanyagot.




Illusztráció 1g01162207
(1) Üzemanyag-ellátó csatlakozások
(2) Üzemanyagszűrő


FIGYELMEZTETÉS

Ne engedje, hogy szennyeződés kerüljön az üzemanyagrendszerbe. A kikapcsolni kívánt üzemanyagrendszer alkatrészének környékét alaposan tisztítsa meg. Helyezzen megfelelő fedelet a kikapcsolt üzemanyagrendszer alkatrészére.



    FIGYELMEZTETÉS

    Használjon megfelelő tartályt, hogy az esetlegesen kiömlő üzemanyagot felfogja. Az esetlegesen kiömlött üzemanyagot rögtön takarítsa fel.


  1. Az üzemanyagszűrő eltávolítása előtt lehet, hogy ki kell engedni a maradék nyomást az üzemanyagrendszerből.

    A maradék nyomás kiengedéséhez lazítsa meg az egyik üzemanyag-ellátó csatlakozást (1).


    FIGYELMEZTETÉS

    Ne lazítsa meg az üzemanyag-gyűjtőcső, valamint az ECM üzemanyag-vezetékeit vagy csatlakozóit. Károsodhatnak a motoralkatrészek.


  2. Vegye ki a használt üzemanyagszűrőt.

  3. Tisztítsa meg az üzemanyagszűrő-alap tömítésének tömítőfelületét. Ügyeljen rá, hogy a régi tömítést maradéktalanul eltávolítsa.

  4. Öntsön tiszta gázolajat az új szűrőtömítésre.


    FIGYELMEZTETÉS

    A finomszűrőt csak azután töltse fel, hogy előzőleg beszerelte. Ellenkező esetben szűretlen (esetleg szennyezett) üzemanyag kerülne a rendszerbe. Ha az üzemanyag szennyezett, az üzemanyag-rendszer alkotóelemei hamarabb elkopnak.


  5. Helyezze be az új szűrőtömítést. Pörgesse rá az üzemanyagszűrőt az üzemanyagszűrő alapjára úgy, hogy az hozzáérjen az alaphoz. A megfelelő nyomatékot illetően tekintse meg a szűrőkön lévő forgatási index jeleket. Kézzel húzza meg a szűrőt további 3/4-ed fordulattal. Ügyeljen rá, hogy ne húzza túl a szűrőt.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.