C7.1 (Mech) Industrial Engine Caterpillar


Water Pump - Inspect

Usage:

C7.1 630
A hibás vízszivattyú súlyos motor-túlmelegedési problémákat okozhat, ami az alábbi következményekkel járhat:

  • a hengerfej megrepedése

  • dugattyú berágódása

  • más lehetséges motorhibák

Megjegyzés A vízszivattyú tömítésének kenéséről a hűtőrendszer hűtőfolyadéka gondoskodik. Normális jelenség, ha egy kevés szivárgást észlel a motor lehűlése közben, amikor az alkatrészek összehúzódnak.

Szemrevételezéssel ellenőrizze, hogy nincs-e szivárgás a vízszivattyúnál.

Megjegyzés Ha motorhűtő-folyadék kerül a motor kenési rendszerébe, a kenőolajat és a motor olajszűrőjét ki kell cserélni. Ez eltávolít minden olyan szennyeződést, amelyet a hűtőfolyadék okozott, és megakadályozza az esetleges hibás olajmintákat.

A vízszivattyút nem lehet szervizelni. Új vízszivattyú felszerelésével kapcsolatban lásd: Szét- és összeszerelési útmutató, "Vízszivattyú le- és felszerelése", vagy forduljon a Caterpillar márkakereskedőjéhez.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.