C32 Petroleum Generator Sets Caterpillar


Burn Prevention

Usage:

C32 132
Ne érintse meg a működésben levő gép alkatrészeit. Várjon, amíg a motor lehűl, mielőtt azon bármilyen karbantartást is végezne. Engedjen ki minden nyomást a megfelelő rendszerből, mielőtt bármilyen vezetéket, csatlakozót vagy egyéb vonatkozó egységet szétkapcsol.

Hűtőfolyadék

Amikor a motor eléri üzemi hőmérsékletét, a motorhűtő-folyadék felforrósodik. Ilyen állapotban a hűtőfolyadék nyomás alatt van. A hűtőben és a fűtőegységekhez, illetve a motorhoz vezető csövekben forró hűtőfolyadék kering. A forró hűtőfolyadékkal vagy gőzzel való érintkezés súlyos égési sérüléseket okozhat. Mielőtt a hűtőfolyadékot leeresztené, engedje kihűlni a hűtőrendszer alkotóelemeit.

Miután a motor leállt és lehűlt, ellenőrizze a hűtőfolyadék szintjét. Mielőtt eltávolítaná a betöltőnyílás zárósapkáját bizonyosodjon meg, hogy kihűlt. A sapkának elég hidegnek kell lennie ahhoz, hogy puszta kézzel megfogható legyen. Lassan nyissa meg a zárósapkát, hogy kiengedje a rendszerben visszamaradt nyomást.

A hűtőrendszer kondicionáló adaléka lúgos anyagot tartalmaz. A lúgos anyaggal való érintkezés személyi sérüléseket okozhat. Vigyázzon arra, hogy a lúgos anyag ne érintkezzen bőrével, szemével vagy szájával.

Olajok

A forró olaj és a forró alkatrészek személyi sérüléseket okozhatnak. Ne engedje, hogy a forró olaj és a forró alkatrészek érintkezzenek a bőrével.

Ha az alkalmazás rendelkezik póttartállyal, távolítsa el a póttartály sapkáját miután megállt a motor. A töltőnyílás sapkájának hűvös érintésűnek kell lenni.

Akkumulátorok

Az akkumulátorokban lévő folyadék elektrolit. Az elektrolit olyan sav, amely személyi sérülést okozhat. Vigyázzon arra, hogy az elektrolit ne érintkezzen bőrével vagy szemével.

Ne dohányozzon, amikor az akkumulátorok elektrolitszintjét ellenőrzi. Az akkumulátorokból olyan éghető gőzök szabadulnak ki, melyek felrobbanhatnak.

Mindig viseljen védőszemüveget, amikor akkumulátorokkal dolgozik. Ha akkumulátorhoz ért hozzá, utána mosson kezet. Kesztyű viselete ajánlott.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.