320D Excavator Caterpillar


Swing Drive Oil - Change

Usage:

320D A6F

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Forró olaj és forró alkatrészek személyi sérülést okozhatnak. Ügyeljen arra, hogy forró olaj, vagy forró alkatrészek bőrrel ne érintkezhessenek.




Illusztráció 1g00101586

Az olajleeresztő tömlő a felső váz közepe alatt található.



Illusztráció 2g00687981

    Megjegyzés Olvassa el a Használati és kezelési útmutató, "Általános óvintézkedések" című fejezetében a folyadékok kiömlésének megakadályozásáról szóló tájékoztatót.

  1. Vegye le a leeresztő tömlőt (2) a felső vázon lévő tartóról (1). A tömlő végét fordítsa a tartály felé.

  2. A furatban a leeresztő szelepet (3) csőkulccsal lazítsa meg. Megfelelő tartályba eressze le az olajat.

    Megjegyzés A mindenkori helyi előírásoknak megfelelően gondoskodjék a leeresztett folyadékok tárolásáról és megsemmisítéséről.



    Illusztráció 3g00687982

  3. Húzza meg a leeresztő szelepet. A leeresztő tömlőt (2) akassza fel a tartóra (1). Ügyeljen arra, hogy a tömlő vége felfelé mutasson.


    Illusztráció 4g00687983

  4. Vegye ki a mérőpálcát (4).

  5. A mérőpálca nyílásán keresztül töltse be az előírt mennyiségű olajat. Lásd: Használati és kezelési útmutató, "Feltöltési mennyiségek".

  6. Ellenőrizze az olajszintet. A megfelelő eljárásra lásd: Használati és kezelési útmutató, "Forgatómű olajszintjének ellenőrzése".

  7. Ellenőrizze, hogy a leeresztett olajban nincsenek-e fémforgácsok, vagy fémszemcsék. Ha az olajban fémforgácsot vagy fémszemcséket talál, vegye fel a kapcsolatot a Caterpillar forgalmazóval.

  8. A mindenkori helyi előírásoknak megfelelően gondoskodjék a leeresztett folyadékok tárolásáról és megsemmisítéséről.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.