320D Excavator Caterpillar


Swing Drive Oil Level - Check

Usage:

320D A6F

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Forró olaj és forró alkatrészek személyi sérülést okozhatnak. Ügyeljen arra, hogy forró olaj, vagy forró alkatrészek bőrrel ne érintkezhessenek.




Illusztráció 1g00101622

A forgatómű-olaj mérőpálcája a forgatóművön, a gém hátulsó alsó részén található.



    Illusztráció 2g00684917

  1. Vegye ki az olajszintmérő pálcát.


    Illusztráció 3g01049757

    Megjegyzés Olvassa el a Használati és kezelési útmutató, "Általános óvintézkedések" című fejezetében a folyadékok kiömlésének megakadályozásáról szóló tájékoztatót.

  2. Ellenőrizze a mérőpálcát. Az olajszintet a pálca jelzései között tartsa. Szükség esetén töltse utána az olajat a mérőpálca csövén keresztül. Az olaj kiválasztásához lásd: Használati és kezelési útmutató, "Kenőanyagok viszkozitása". Ha az olajszint a pálca "FULL (TELE)" jelzése fölött van, eresszen le olajat a rendszerből. Az olajat tartsa megfelelő szinten.

  3. Tegye be a mérőpálcát.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.