3500 and 3500B Engines Caterpillar


Alarms and Shutoffs

Usage:

3516B 1NW
Ez a fejezet a motorvédő berendezések általános funkcióival kapcsolatos általános információkat tartalmazza.

A riasztók és a lekapcsoló berendezések elektronikus módon vezéreltek. A riasztók és a lekapcsoló berendezések olyan alkatrészeket használnak, melyeket az érzékelő egységek aktivizálnak. A riasztók és lekapcsoló berendezések a kritikus működési hőmérsékletekhez, nyomásokhoz vagy sebességekhez vannak beállítva annak érdekében, hogy megvédjék a motort a károsodástól.

A riasztó a rendellenes működési feltételekre hívja fel a kezelőszemélyzet figyelmét. A lekapcsoló berendezések lekapcsolják a motort, amennyiben a rendellenes működési körülmények túllépnek egy megadott határértéket. A lekapcsoló berendezések segítenek megakadályozni a gép meghibásodását.

Amennyiben egy motorvédő berendezés lekapcsolja a motort, mindig határozza meg a lekapcsolás okát. A motor újraindítása előtt végezze el a szükséges javításokat

Ismerje meg a következőket:

  • A riasztó és a lekapcsoló berendezés vezérlőinek típusai

  • A riasztó és a lekapcsoló berendezés vezérlőinek elhelyezkedése

  • Az egyes leállításokat működésbe hozó körülmények

  • A motor újraindításához szükséges nullázási folyamat

A motor speciális riasztóival és a lekapcsoló berendezésekkel kapcsolatos további információkért olvassa el a Kezelési és karbantartási útmutatás, "Ellenőrző rendszer" című részét (Használat rész).

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.