P16, P20, P25, P28, P40 and P60 Pulverizer Caterpillar


Foreword

Usage:

P16 1ZW

Szakirodalmi tájékoztató

A jelen kézikönyvet a vezetőfülkében kell tárolni, az erre szolgáló tárolóhelyen vagy a vezetőülés hátulján lévő zsebben.

A kézikönyv biztonsággal kapcsolatos információkat, működtetéssel kapcsolatos információkat, szállítással kapcsolatos információkat, kenéssel kapcsolatos információkat és karbantartással kapcsolatos információkat tartalmaz.

A kiadványban szereplő egyes fényképek vagy illusztrációk olyan részeket is ábrázolhatnak, amelyek nem azonos módon láthatók az Ön munkaeszközén. Az illusztrációk elkészítése érdekében egyes védőlemezeket és burkolatokat eltávolítottunk.

A termékek kialakításának folyamatos javítása és fejlesztése miatt előfordulhat, hogy a jelen kiadvány nem tartalmazza az adott munkaeszközön végrehajtott változtatásokat. Olvassa el a kézikönyvet és legyen tisztában a benne foglaltakkal. A kézikönyvet tartsa azon a gépen, amelyre a munkaeszközt felszereli.

Ha a munkaeszközre vagy a kiadványra vonatkozóan kérdése merül fel, a legfrissebb információkért forduljon a Cat forgalmazóhoz.

Biztonság

A biztonságra vonatkozó fejezet alapvető óvintézkedéseket sorol fel. Ezen kívül a fejezet a munkaeszközön használt biztonsági jelzések és címkék feliratait és elhelyezkedését is ismerteti.

Tanulmányozza a biztonságra vonatkozó fejezetben felsorolt alapvető óvintézkedéseket, mielőtt a munkaeszközön kenést, karbantartást vagy javítást végez.

Működtetés

A működtetésre vonatkozó fejezet az új gépkezelők számára referencia-anyagként, a tapasztalt gépkezelők számára emlékeztetőül szolgál. Ez a fejezet a mérőműszerekkel, kapcsolókkal, a gép kezelőegységivel, a munkaeszköz kezelőegységeivel, valamint szállítással és vontatással kapcsolatos információkat tartalmaz.

A gépkezelőt fényképek és ábrák segítik a munkaeszköz ellenőrzésére, beindítására, működtetésére és leállítására vonatkozó helyes eljárások elsajátításában.

A kiadványban leírt működtetési módszerek alapszintűek. Az alkalmazott módszerek és technikák egyre fejlettebbé válnak, ahogy a gépkezelő megismeri a munkaeszközt és alkalmazásának lehetőségeit.

Karbantartás

A karbantartásra vonatkozó rész a berendezés gondozásával kapcsolatos útmutatásokat ismerteti. Az illusztrációkkal ellátott, részletes útmutatások csoportosítása a karbantartási időközöknek megfelelően történt. Az olyan alkatrészeket, amelyek karbantartása nem előre meghatározott időközönként történik, a 'szükség szerint' címszó alatt soroltuk fel. Az olyan alkatrészek esetében, amelyek karbantartása rendszeres időközönként történik, jelezzük, hogy a részletes útmutatás hol található.

Karbantartási időközök

Naptári egységben (naponta, hetente, havonta stb.) megadott időközök is alkalmazhatók az üzemóra-számláló alapján meghatározott időközök helyett, ha a karbantartás ütemezése így egyszerűbb, valamint ha az így meghatározott időközök összhangban vannak az üzemóra-számláló által mutatott időközökkel. A javasolt karbantartást a kettő közül a korábbi időpontban kell elvégezni.

Rendkívül nagy igénybevételt jelentő, poros vagy nedves üzemeltetési körülmények esetén előfordulhat, hogy az előírt karbantartási időközöknél gyakrabban szükséges az alkatrészek kenését elvégezni.

Az egyes alkatrészek karbantartását az eredetileg meghatározott időpontokban, valamint azok többszörösében is végezze el. Például az 500 üzemóránként, ill. 3 havonta esedékes karbantartáskor azokat a karbantartási munkákat is végezze el, amelyeket 250 üzemóránként, ill. havonta, 10 üzemóránként vagy naponta kell elvégezni.

Caterpillar Information System:

3306B Generator Set Foreword
3208 Marine Engine Foreword
Flexxaire Fan Foreword
Control Box Harness Assembly May Be Incorrectly Connected on Certain Engines {1408, 7426} Control Box Harness Assembly May Be Incorrectly Connected on Certain Engines {1408, 7426}
C1.5 and C2.2 Generator Sets Maintenance Interval Schedule
A New Transmission Clutch ECPC Valve is now Used on Certain 797F Off-Highway Trucks {3139} A New Transmission Clutch ECPC Valve is now Used on Certain 797F Off-Highway Trucks {3139}
Improved Track Bolts Are Now Used on Certain 390F Excavators and Mobile Hydraulic Power Units {4170} Improved Track Bolts Are Now Used on Certain 390F Excavators and Mobile Hydraulic Power Units {4170}
Procedure for Cleaning an Engine Lubrication System when Contaminated with Engine Coolant Containing Antifreeze {1000, 1348, 1395} Procedure for Cleaning an Engine Lubrication System when Contaminated with Engine Coolant Containing Antifreeze {1000, 1348, 1395}
New Torque for Installing Plug on Swing Motor Adapter is Now Used on Certain 307.5 and 308.5 Mini Hydraulic Excavators {5057, 5058, 5105} New Torque for Installing Plug on Swing Motor Adapter is Now Used on Certain 307.5 and 308.5 Mini Hydraulic Excavators {5057, 5058, 5105}
Some Engines May Have Overheating Issues on Certain Mini Hydraulic Excavators {1353} Some Engines May Have Overheating Issues on Certain Mini Hydraulic Excavators {1353}
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Water Temperature Control Valve - Remove and Install
557-5072 Electrical Kit Installation Instructions {1408} 557-5072 Electrical Kit Installation Instructions {1408}
Customer Communication Module (CCM) for Diesel Engines Foreword
3126E and 3126B Commercial and Truck Engines Foreword
Gas Engine Driven Chiller Driveline Foreword
SR500 Generators Foreword
Cold Weather Recommendations for On-Highway Diesel Truck Engines Foreword
Product Link - PL121, PL321, PL522, and PL523 Foreword
VT30, VT40, VT50 and VT60 Multi-Processors Foreword
ES12F, UPS 1000S and UPS 1200S Uninterruptible Power Supplys Foreword
525D, 535D, 545D, 555D Wheel Skidder Foreword
Cat Commercial Diesel Engine Fluids Recommendations Foreword
Caterpillar Corporate Radio Foreword
UPS 750 Uninterruptible Power Supply Foreword
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.