C4.4 Industrial Engine Caterpillar


High Pressure Fuel Lines

Usage:

C4.4 CN3

------ AVERTISMENT! ------

Contactul cu combustibilul sub presiune poate cauza penetrarea acestuia şi crează pericol de incendii. Pulverizarea combustibilului sub presiune poate cauza pericol de incendii. Neîndeplinirea acestei inspecţii, a sarcinilor de întreţinere şi a instrucţiunilor de service poate cauza accidente de personal sau deces.




IlustraĊ£ie 1g03452057
(1) Conductă de înaltă presiune
(2) Conductă de înaltă presiune
(3) Conductă de înaltă presiune
(4) Conductă de înaltă presiune
(5) Colector pentru combustibil la presiune mare (rampă)
(6) Conductă de alimentare de înaltă presiune
(7) Conductă de alimentare de înaltă presiune

Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt conductele de combustibil care se află între pompa de combustibil de înaltă presiune şi conducta de administrare a combustibilului la presiune mare şi conductele de combustibil care se află între conducta de administrare a combustibilului şi chiulasă. Aceste conducte de combustibil sunt diferite de conductele de combustibil ale altor sisteme de combustibil.

Această diferenţă se datorează următoarelor elemente:

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt încărcate constant cu presiune înaltă.

  • Presiunile interioare ale conductelor de combustibil de înaltă presiune sunt mai ridicate decât presiunile altor tipuri de sisteme de combustibil.

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt turnate în forme şi apoi sunt consolidate printr-un proces special.

Nu călcaţi pe conductele de combustibil de înaltă presiune. Nu deviaţi conductele de combustibil de înaltă presiune. Nu îndoiţi sau loviţi conductele de combustibil de înaltă presiune. Deformarea sau deteriorarea conductelor de combustibil de înaltă presiune poate cauza puncte slabe şi eventuale defecţiuni.

Nu verificaţi conductele de combustibil de înaltă presiune cu motorul sau cu demarorul pornite. După oprirea motorului, aşteptaţi 90 de secunde, pentru a permite purjarea presiunii înainte de a executa orice lucrări de service sau reparaţii la conductele de combustibil ale motorului.

Nu slăbiţi conductele de combustibil de înaltă presiune pentru a elimina aerul din sistemul de combustibil. Această procedură nu este necesară.

Inspectaţi vizual conductele de combustibil de înaltă presiune înainte de a porni motorul. Această inspecţie trebuie efectuată zilnic.

Dacă inspectaţi motorul în funcţiune, utilizaţi întotdeauna o procedură de inspecţie corespunzătoare pentru a evita pericolul pătrunderii lichidelor. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere, "Informaţii generale privind pericolele".

  • Inspectaţi conductele de combustibil de înaltă presiune pentru a depista eventualele semne de deteriorare, deformare, ciobituri, tăieturi, pliuri sau crestături.

  • Nu utilizaţi motorul dacă acesta prezintă scurgeri de combustibil. Dacă există o scurgere, nu strângeţi conexiunea pentru a o opri. Conexiunea trebuie strânsă numai la cuplul de strângere recomandat. Consultaţi Demontare şi montare, "Conducte de injecţie a combustibilului - Demontare şi Conducte de injecţie a combustibilului - Instalare".

  • În cazul în care conductele de combustibil de înaltă presiune sunt strânse la cuplul corect şi prezintă scurgeri, acestea trebuie înlocuite.

  • Verificaţi dacă toate clemele conductelor de combustibil de înaltă presiune sunt la locul lor. Nu utilizaţi motorul cu cleme deteriorate, lipsă sau slăbite.

  • Nu ataşaţi niciun alt element la conductele de combustibil de înaltă presiune.

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune slăbite trebuie înlocuite. De asemenea, conductele de combustibil de înaltă presiune demontate trebuie înlocuite. Consultaţi Manualul de dezasamblare şi asamblare, "Conducte de injecţie a combustibilului - Instalare".


NOTIFICARE

Sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă poate fi presurizat pentru o perioadă de timp după ce motorul s-a oprit din funcţionare. Presiunea de funcţionare a sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă poate fi 500 kPa (73 psi). Filtrele secundare de carburant trebuie să fie golite înainte de efectuarea oricărei lucrări de întreţinere a sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă.


Caterpillar Information System:

C4.4 Industrial Engine Mounting and Dismounting
D6R Track-Type Tractor TA2 Technical Inspection{0372, 1000, 7000, 753T, 7565} D6R Track-Type Tractor TA2 Technical Inspection{0372, 1000, 7000, 753T, 7565}
621K, 623K, and 627K Wheel Tractor-Scrapers Systems Control Group (Implement)
621K, 623K, and 627K Wheel Tractor-Scrapers Systems Suction Fan
Procedure to Rework the Brake Oil Cooler Hoses on AD45B Underground Articulated Trucks{1365, 5057} Procedure to Rework the Brake Oil Cooler Hoses on AD45B Underground Articulated Trucks{1365, 5057}
2013/09/26 Improved Caterpillar Remanufactured Fuel Injectors for Certain C7 and C9 Machine Engines {1251, 1290}
980H Wheel Loader Machine Systems Pilot Valve (Steering) - Remove and Install
980H Wheel Loader Machine Systems Steering Wheel - Remove and Install
D9T Track-Type Tractor Engine Supplement Engine Side Guards - Remove and Install
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines ECM Will Not Accept Factory Passwords
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Coolant Temperature Is High
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Coolant Contains Fuel
525D, 535D, 545D and 555D Wheel Skidders Machine Systems Piston Pump (Implement, Steering)
950 GC Wheel Loader Power Train Data Link
950 GC Wheel Loader Power Train Input Components
950 GC Wheel Loader Power Train Output Components
621K, 623K, and 627K Wheel Tractor-Scrapers Systems Hydraulic Cylinder (Bowl)
2013/11/14 An Improved Snubber Pin Is Used on Certain Wheel Skidders {5569}
621K, 623K, and 627K Wheel Tractor-Scrapers Systems Cushion-Hitch Circuit
D8T Track-Type Tractor Machine Systems Dual Tilt Control Valve - Remove and Install
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Diagnostic Trouble Codes
C4.4 Industrial Engine Electrical System
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Event Codes
C27 and C32 Engines for Caterpillar Built Machines Electronic Service Tool Does Not Communicate
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.