C15 and C18 Petroleum Generator Sets Caterpillar


Diagnostic Lamp

Usage:

C15 115
Az Elektronikus vezérlőmodul (ECM) felügyeli a motorelektronika és az ECM állapotát. Ha egy elektromos alkatrész nem várt jelet küld az ECM számára, vagy az ECM belső hibát észlel, akkor az egy diagnosztikai kódot hoz létre. Ezután a diagnosztikai kódot elküldi a vezérlőpanel számára a gépkezelő tájékoztatása céljából. Ha a gépkezelő számára hozzáférhető diagnosztikai információ áll rendelkezésre, akkor a Generátorkészlet-vezérlő+ (GSC+) a kijelzőpanelen megjeleníti a diagnosztikai jelzést.


Illusztráció 1g00608337
A "Diag" jelző elhelyezkedése a GSC+ kijelzőpanelen

A GSC+ a diagnosztikai jelzést az alábbi módon jeleníti meg:

  • Ha a diagnosztikai kód AKTÍV, akkor a "DIAG" jelzője folyamatosan villog. Az AKTÍV diagnosztikai kód ugyanazon az elektronikus kijelzőpanelen jelenik meg, mint a jelzés.

  • Ha a diagnosztikai kód NAPLÓZOTT és már nem AKTÍV, akkor a "DIAG" jelzője folyamatosan VILÁGÍT. A NAPLÓZOTT diagnosztikai kód nem fog megjelenni.

  • Ha nincs NAPLÓZOTT vagy AKTÍV diagnosztikai kód, akkor a "DIAG" jelzője nem jelenik meg a kijelzőn.

Megjegyzés A GSC+ és az ECM néhány AKTÍV diagnosztikai kód esetén védelmi intézkedéseket hajt végre. A motor elektronikájával kapcsolatos AKTÍV diagnosztikai kódhoz lehetnek további riasztási jelzők is.

A motorhoz tartozó diagnosztikai kódokkal kapcsolatos további ismertetésért lásd:Használati és karbantartási kézikönyv, "Öndiagnosztika".

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.