C27 PET GEN SET Electric Power Generation and C27 KNOCKDOWN K Petroleum Power Train Package Caterpillar


After Stopping Engine

Usage:

C27 127

  • Ellenőrizze a motorolaj szintjét. Az olajszintnek mindig az "ADD" (HOZZÁTÖLTENI) és "FULL" (TELE) jel között kell lennie az olajszintmérő műszer "ENGINE STOPPED" (MOTOR MEGÁLLT) oldalán.

  • Végezze el az apróbb beállításokat, ha szükséges. Javítson meg minden szivárgást és húzza meg a laza csavarokat.

  • Ellenőrizze az üzemóra-számlálót. Végezze el a Kezelési és karbantartási útmutató, "Karbantartási időközök ütemezése" (Karbantartásra vonatkozó részben) előírt karbantartásokat.


FIGYELMEZTETÉS

Kövesse a fagyállók/hűtőfolyadék keverékekre vonatkozó útmutatásokat, melyeket ebben a Kezelési és karbantartási útmutatóban, "Feltöltési mennyiségek" résznél javasolunk. Ennek elmulasztása a motor meghibásodását okozhatja.


  • Várjon, amíg a motor lehűl. Ellenőrizze a hűtőfolyadék szintjét.

  • Lassan lazítsa meg a hűtőrendszer zárósapkáját, hogy a rendszer túlnyomását megszüntesse. Távolítsa el a hűtőrendszer zárósapkáját.

  • Ha fagy várható, a fagyás elleni védekezés érdekében ellenőrizze a hűtőfolyadékot. A hűtőrendszert védeni kell a fagyástól a legalacsonyabb várható kinti hőmérséklet függvényében. Ha szükséges, adja hozzá hűtőfolyadék/víz megfelelő keverékét.

  • Végezze el az összes szükséges rendszeres karbantartást mindegyik meghajtott berendezésen. Olvassa el a meghajtott berendezés eredeti berendezésgyártójának (OEM) utasításait.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.