120H and 135H Motor Graders Caterpillar


Mounting and Dismounting

Usage:

120H 124


Illusztráció 1g00037860
Jellemző példa

Csak azokon a pontokon szálljon fel a gépre és szálljon le a gépről, ahol fellépők és/vagy kapaszkodók vannak. Mielőtt felszállna a gépre, tisztítsa meg a fellépőket és a kapaszkodókat. Ellenőrizze a fellépőket és a kapaszkodókat. Végezze el a szükséges javításokat.

Felszálláskor és leszálláskor mindig szemben legyen a géppel.

A fellépők és a kapaszkodók segítségével tartsa be a három támaszkodási pont szabályát.

Megjegyzés A hárompontos érintkezés lehet két láb és egy kar. Hárompontos érintkezés lehet egy láb és két kar is.

Ne szálljon fel mozgó gépre! Ne szálljon le mozgó gépről! Soha ne ugorjon le a gépről. Gépre felszállás vagy gépről leszállás közben soha ne vigyen magával szerszámokat vagy felszereléseket. A munkaeszközöket kötéllel húzza fel a vezetőállásra. A vezetőfülkébe történő be- és kiszállás közben semmilyen kezelőszervet ne használjon kapaszkodás céljára.

Gépelérési rendszer – műszaki adatok

A bejutást biztosító rendszert úgy tervezték, hogy az megfeleljen az "ISO 2867 Földmunkagépek – A bejutást biztosító rendszerek" szabvány műszaki követelményeinek. A bejutást biztosító rendszer biztosítja, hogy a gépkezelő hozzáférjen a kezelőállomáshoz, és a Karbantartás szakaszban leírt karbantartási eljárásokat elvégezhesse.

Vészkijárat

A vezetőfülkével felszerelt gépek rendelkeznek vészkijáratokkal. További információk a Kezelési és karbantartási kézikönyv, "Vészkijárat" című részében találhatók.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.