C27 PET GEN SET Electric Power Generation and C27 KNOCKDOWN K Petroleum Power Train Package Caterpillar


After Starting Engine

Usage:

C27 127
Megjegyzés 0 és 60°C (32 és 140°F) közötti hőmérsékleten a bemelegedési idő körülbelül 3 perc. 0°C (32°F) alatt további bemelegedési időre lehet szükség.

Megjegyzés Figyeljen arra, hogy a felügyeleti rendszer (ha a felszereltség része) öntesztje befejeződjön, mielőtt a motort terhelés alatt kezdené üzemeltetni.

A motor alapjárati bemelegítési ideje alatt figyeljen a következőkre:

  • A motor terheléses üzemeltetése előtt ellenőrizze az esetleges csöpögéseket vagy levegőszivárgást alapjárati fordulatszámon majd teljes fordulatszámon (a motor terhelése nélkül). Néhány alkalmazás esetén ez nem lehetséges.

  • Működtesse a motort alacsony alapjárati fordulatszámon, amíg minden rendszer eléri a működési hőmérsékletet. Ellenőrizzen minden műszert a bemelegítés ideje alatt.

Megjegyzés A motor működése közben meg kell figyelni a mérőműszer leolvasót, és rendszeresen fel kell jegyezni az adatokat. A hosszabb időn át megfigyelt adatok összehasonlítása segít meghatározni az egyes műszerek normál értékeit. A hosszabb időn át megfigyelt adatok összehasonlítása segít kimutatni a normálistól eltérő működési körülmények kialakulását. A leolvasási eredményekben történt jelentősebb változások okát ki kell vizsgálni.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.