349F and 352F Excavators Caterpillar


Air Conditioning and Heating Control

Usage:

352F-VG A9J


Illusztráció 1g02031354
(A) Felső légfúvó rács
(B) Padló légfúvó rácsa
(C) Jégtelenítő légfúvó
(D) Jégtelenítő légfúvó
(E) Felső légfúvó rács
(F) Vezérlőpult

Az (A), (C), (D) és (E) jelű szellőzőnyílások zsaluit kézzel állítsa be a kívánt irányba. A (B) jelű szellőzőnyílás zsalujának iránya nem változtatható meg.

A légkondicionáló vezérlőpult a vezetőfülkében, a jobb oldali ablak alatt található:



Illusztráció 2g02031355
(1) Be/kikapcsoló
(2) Automata vezérlőkapcsoló
(3) Hőmérséklet kapcsoló
(4) LCD-kijelző
(5) Ventilátor kapcsoló
(6) Kompresszor kapcsoló
(7) Jégtelenítő üzemmód
(8) Bemenő levegő választókapcsoló
(9) Kimenő levegő választó kapcsoló

Főkapcsoló (BE/KI) (1) - A rendszer bekapcsolásához nyomja meg a BE/KI kapcsolót. A rendszer kikapcsolásához ismételten nyomja meg a kapcsolót.

Automata vezérlőkapcsoló (2) - Ha ezt a kapcsolót megnyomja, a rendszer teljes "AUT" módban fog működni, automata légkondícionálással. Ügyeljen arra, hogy ha ezt a kapcsolót még egyszer megnyomja, a légkondicionálót nem fogja tudni kikapcsolni. Ha a rendszer teljes "AUT" módra van állítva, egy másik kapcsoló segítségével bizonyos funkciókat manuálisan megváltoztathat. Ha manuálisan állít át egy bizonyos funkciót, az "AUT" felirat nem jelenik meg a kijelzőn, de azok a funkciók, melyeket nem változtatott meg, "AUT" módban maradnak. Ha a légkondícionáló rendszerhez csak fűtőmotor tartozik, a teljes "AUT" üzemmód még napfényes időben is le tudja hűteni a vezetőfülkét, ha a külső hőmérséklet nem több, mint 20 °C (68 °F).

A légkondícionáló egység kiválóan biztosítja a gépkezelő kényelmét teljes "AUT" beállításnál. Nyomja meg az "AUT" kapcsolót a teljes "AUT" üzemmód beállításához. A kívánt hőmérséklet beállításához nyomja meg a hőmérséklet-kapcsolót (3). A hőmérséklet csak metrikus értékben látható. A légkondícionálás többi funkciója automatikusan működik.

A napfény érzékelőt mindig tartsa tisztán, hogy a légkondícionáló rendszer teljes "AUT" beállítása megfelelően tudjon működni. A napfényérzékelőt ne takarja le. Ha a légkondícionáló rendszer teljes "AUT" módban van, amikor a motort beindítja, és a vezetőfülke hőmérséklete túl meleg vagy túl hideg, a friss levegő szellőztető pillangószelepe néhány percig automatikusan lezárhat. Ennek köszönhetően gyorsabban lehet elérni a beállított hőmérsékletet.

Hőmérséklet kapcsoló (3) - Ezek a kapcsolók a szellőzőnyílásokból kiáramló levegő hőmérsékletét szabályozzák az előre beállított hőmérséklet-értékek elérése érdekében. Ezt az előre beállított hőmérsékletet az LCD-kijelző (4) mutatja. Ha a fűtő- és a légkondicionáló berendezés automatikus üzemmódban van, a gomb megnyomásával az előre beállított hőmérsékletet lehet megváltoztatni.

Növelés - A gomb megnyomásával a szellőzőnyílásokból kiáramló levegő hőmérsékletét vagy az előre beállított hőmérsékletet lehet növelni.

Csökkentés - A gomb megnyomásával a szellőzőnyílásokból kiáramló levegő hőmérsékletét vagy az előre beállított hőmérsékletet lehet csökkenteni.

Ventilátor kapcsoló (5) - A ventillátor kapcsoló közvetlenül szabályozza a ventillátor fordulatszámát. Ha a légkondícionáló rendszer automata üzemmódban van, ennek a kapcsolónak a megnyomása felülbírálja az automatikus ventillátorsebességet.

Növelés - A kapcsoló megnyomása növeli a ventillátor fordulatszámát.

Csökkentés - A kapcsoló megnyomása csökkenti a ventillátor fordulatszámát.

Kompresszor kapcsoló (6) - Ha a kompresszort be, illetve ki szeretné kapcsolni, nyomja meg a kapcsolót. Nyirkos időben a kompresszort használhatja a kezelőfülke levegőjében lévő nedvesség eltávolítására. Hűvös időben hetente kapcsolja be a kompresszort a hűtőgáz szivárgásának megelőzése érdekében. Ez segít a kompresszor optimális működésének fenntartásában is.

Jégtelenítés (7) - Az ablakok párátlanításához nyomja meg ezt a kapcsolót. Amíg a kompresszor működik, a rendszer kivonja a nedvességet a levegőből. Ha ezt a lehetőséget választja, a levegő a (C) és a (D) jelű szellőzőnyíláson keresztül fog áramlani.

Bemenő levegő választókapcsoló (8) - Ezzel a kapcsolóval lehet választható ki a bemenő levegőnyílás helyzete.

Belső keringetés - Amikor ez a pozíció van kiválasztva, a bemenő szellőzőnyílás zárva van. A levegő a vezetőfülkében kering.

Külső levegő - Amikor ez a pozíció van kiválasztva, a bemenő szellőzőnyílás nyitva van. A vezetőfülkébe friss levegő áramlik.

Kimenő levegő választókapcsoló (9) - Ezzel a kapcsolóval lehet kiválasztani az egyes kimenő szellőzőnyílások helyzetét. Mindegyik kapcsoló más-más szellőzőnyílást szabályoz.

Felső test - Ha ezt a kapcsolót választja, az (A) és a (D) jelű szellőzőnyílás kinyílik.

Felső test és padló - A kapcsolóval kinyithatja az (A), (B) és (D) jelű szellőzőnyílásokat.

Padló - Ha ezt a kapcsolót választja, a (B) jelű szellőzőnyílás nyílik ki.

Padló és jégtelenítő - Ha ezt a kapcsolót választja ki, a (B), a (C) és a (D) jelű szellőzőnyílás kinyílik.

A fűtés és a légkondicionálás időszakos karbantartásával kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Caterpillar márkakereskedőjével.

Átváltás az angol és a metrikus mértékegységek között

Ha a hőmérséklet kijelzését Celsius-ról Fahrenheitre kívánja állítani, öt másodpercig egyszerre tartsa lenyomva a ventillátorkapcsoló mindkét gombját. Hasonlóképp kell eljárnia, ha a hőmérséklet-kijelzőt Fahrenheitről Celsiusra kívánja állítani.

Caterpillar Information System:

C7.1 Industrial Engine and Generator Set Diesel Particulate Filter Temperature Is High
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Fuel Filter (Primary) and Fuel Filter Base - Remove and Install
349F and 352F Excavators Seat
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Piston Motor (Fan Drive) - Assemble
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Piston Motor (Fan Drive) - Disassemble
349F and 352F Excavators Fire Extinguisher Location
2009/12/03 Processes Eliminate High Fuel Pressure Event Codes in the Low Pressure Fuel Systems of Certain C27 and C32 Industrial Engines {1261, 1274}
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Piston Motor (Fan Drive) - Remove and Install
G3304B and G3306B Engines Engine Shutdown or Start Inhibit Initiated by Driven Equipment
C175-16 PETROLEUM ENGINES Valve Cover - Remove and Install
G3304B and G3306B Engines Shutdown - Test
793F Off-Highway Truck Engine Supplement Fan - Remove and Install
C13, C15, and C18 Tier 4 Interim Engines Shutdown (Ground Level) - Test
2009/12/01 A New Heat Shield Is Available for Some C18 Engines {1067}
2010/01/13 New Flame Detection Temperature Sensors Are Available for Certain C13 and C15 On-Highway Engines {108B, 108E, 108M}
3508, 3512 and 3516 Generator Set Engines Cylinder Head - Disassemble
C175-16 PETROLEUM ENGINES Flywheel - Remove and Install
3508, 3512 and 3516 Generator Set Engines Cylinder Head - Assemble
3508, 3512 and 3516 Generator Set Engines Connecting Rod Bearings - Remove and Install
C32 Auxiliary Engine Emergency Stopping
C18 Marine Engine Maintenance Interval Schedule
C13 Industrial Engines Engine Oil Pan
C13 Industrial Engines Engine Oil Pan
C13 Industrial Engines Engine Oil Pan
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.