G3500 Generator Sets Caterpillar


Voltage Regulators

Usage:

G3520C B9P
Regulátor napětí řídí výstupní napětí generátoru.


Ilustrace 1g00883469
Digitální regulátor napětí (DVR)
(1) Displej
(2) Funkční klávesa
(3) Klávesa posouvání zobrazení dolů
(4) Klávesa posouvání zobrazení nahoru
(5) Klávesnice
(6) Konektor J1
(7) Šroubové svorky

Digitální regulátor napětí (DVR) je regulátor napětí založený na mikroprocesoru. Parametry jsou přednastaveny ve výrobě nebo mohou být upraveny, aby vyhovovaly specifickým požadavkům pracoviště. Určité systémové parametry je také možno sledovat na displeji (1) regulátoru DVR. Klávesnice (5) se používá ke změně informací zobrazených na displeji. Konektor J1 (6) se používá k připojení regulátoru DVR k osobnímu počítači. Šroubové svorky (7) se používají k připojení regulátoru DVR ke generátoru a k různým volitelným zařízením používaným zákazníkem.

Postup při seřizování regulátorů napětí

Viz Specifikace, funkce systémů, testy a seřizování, S7NR5833, "Digitální regulátor napětí"

Digitální regulátor napětí (DVR) lze nastavit pro konkrétní aplikaci pomocí konfigurovaných parametrů. Parametry jsou přednastaveny ve výrobě. Abyste dostáli vyhovujícím specifickým požadavkům pracoviště, může být třeba přizpůsobit tyto parametry. Regulátor DVR také zjišťuje závady. Je-li zjištěna závada, regulátor DVR nastaví odpovídající alarm nebo upozornění. Určité systémové parametry je také možno sledovat na displeji regulátoru DVR.

Displej (1) a klávesnice (5) se používají k výběru hodnot parametrů. Displej a klávesnice se používají také k úpravám hodnot parametrů, které řídí provoz digitálního regulátoru napětí. Displej digitálního regulátoru napětí má čtyři číslice. Je-li jedním z těchto číselných míst dvojtečka, zobrazované číslo je kódem parametru. Jestliže displej neobsahuje dvojtečku, zobrazovaní číslo je hodnotou parametru. Přesnost hodnoty parametru udává desetinná tečka zobrazená na displeji.

Klávesnice (5) má tři klávesy. Seznam těchto kláves je uveden níže.

  • Funkční klávesa (2)

  • Klávesa procházení dolů (3)

  • Klávesa procházení nahoru (4)

Displej (1) má dva režimy. Těmito režimy jsou režim kódu parametru a režim hodnoty parametru. K přepínání mezi těmito dvěma režimy se používá funkční klávesa (2). Ke změnám hodnoty zobrazované na displeji se používají klávesy procházení dolů (3) a procházení nahoru (4). Klávesa procházení dolů sníží číslo parametru nebo sníží hodnotu. Klávesa procházení nahoru zvýší číslo parametru nebo zvýší hodnotu.

Tabulka 1
Kód parametru  Hodnota parametru 
:01  0480 
0481
0482
0483
:02  0001 
0002
0003
0004
:03  0004 
0003
0002
:04  0100 
0099
0100
0101

Ovládání displeje (1) a klávesnice (5) je uvedeno v tabulce 1. Stisknutím funkční klávesy (2) se přepíná zobrazení na displeji mezi dvěma sloupci tabulky (kódem parametru a hodnotou parametru). Displej se nachází v režimu kódu parametru, je-li na něm zobrazena dvojtečka. Pokud není dvojtečka zobrazena, displej se nachází v režimu hodnoty parametru.

Stisknete-li klávesu procházení nahoru (3), zobrazené číslo se zvýší na další vyšší číslo ve sloupci. Stisknete-li klávesu procházení dolů (4), zobrazené číslo se sníží na další nižší číslo ve sloupci. Klávesy k posouvání zobrazení nezpůsobují přechod mezi sloupci.

Při konfiguraci kódu parametru použijte níže uvedený postup:

  1. Stisknutím klávesy procházení (3) nebo (4) vyberte požadovaný kód parametru.

  2. Zpřístupněte hodnotu parametru stisknutím funkční klávesy (2).

  3. Vyberte požadovanou hodnotu parametru stisknutím klávesy procházení (3) nebo (4).

  4. Chcete-li vybranou hodnotu uložit do paměti digitálního regulátoru napětí, stiskněte funkční klávesu (2).

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.