C6.6 Marine Generator Set Caterpillar


Fuel System Primary Filter/Water Separator - Drain

Usage:

C6.6 C6T

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A kiszivárgott vagy forró felületre, esetleg elektromos alkatrészekre ömlött folyadékok tüzet okozhatnak. Az esetleges balesetek megelőzése érdekében az indítókapcsolót fordítsa OFF (KI) állásba, amikor üzemanyagszűrőket vagy vízleválasztó betéteket cserél ki. A kiömlött üzemanyagot haladéktalanul törölje fel.



FIGYELMEZTETÉS

Győződjön meg arról, hogy a motor áll, mielőtt szervizelést vagy javítást végez.



FIGYELMEZTETÉS

A gép szokványos működése során a vízleválasztó betét vákuum alatt áll. Ügyeljen arra, hogy a leeresztő szelep alaposan meg legyen húzva, nehogy levegő kerülhessen az üzemanyag-rendszerbe.


Egyetlen üzemanyagszűrő

Biztosítsa, hogy minden beállítást, karbantartást és javítást megfelelő képzésben részesített, arra feljogosított személy végezzen.



    Illusztráció 1g01565193

  1. Előfordulhat, hogy a motor magától beindul. Ügyeljen arra, hogy az áramforrás legyen elszigetelve, mielőtt bármilyen szervizt vagy javítást végeznek.

  2. Tegyen egy megfelelő edényt a vízleválasztó alá, hogy az esetlegesen kiömlő üzemanyagot felfogja. Takarítsa fel a kiömlött üzemanyagot.

  3. Nyissa ki a leeresztőszelepet (1). Engedje le a folyadékot az edénybe.

  4. Csak kézi erővel húzza meg a leeresztőszelepet (1). Válassza le a csövet, és a leeresztett folyadékot biztonságos helyen ártalmatlanítsa.

Kettős üzemanyagszűrők

Megjegyzés Ezt a karbantartási műveletet leállított motor mellett végezze. Előfordulhat, hogy a motor magától beindul. Ügyeljen arra, hogy az áramforrás legyen elszigetelve, mielőtt bármilyen szervizt, karbantartást vagy javítást végeznek.



Illusztráció 2g01627770
Jellemző példa

  • (A) Az üzemanyag a bal oldali üzemanyagszűrőbe áramlik.

  • (B) Az üzemanyag mindkét üzemanyagszűrőbe áramlik.

  • (C) Az üzemanyag a jobb oldali üzemanyagszűrőbe áramlik.


    Illusztráció 3g01565033
    Jellemző példa

  1. Ügyeljen arra, hogy a szabályozó kar a B helyzetben legyen. Lásd: 2. ábra. Az üzemanyag mindkét üzemanyagszűrőbe áramlik.

  2. Nyissa ki a leeresztőszelepeket (1), és eressze le a folyadékot a tálcába.

  3. Csak kézzel húzza meg a leeresztőszelepet.

  4. Ürítse le a szűrők alatti tálcát.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.