C15 and C18 Petroleum Generator Sets Caterpillar


System Pressure Release

Usage:

C15 115

Hűtési rendszer

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Nyomás alatt álló rendszer: A forró hűtőfolyadék súlyos égési sérüléseket okozhat. A zárófedél felnyitása előtt állítsa le a motort, és várja meg, amíg a hűtő lehűl. Ezután lassan lazítsa meg a fedelet, hogy a nyomást közben leépítse.


A hűtési rendszer nyomásának megszüntetéséhez állítsa le a motort. Várjon, amíg a hűtési rendszer zárófedele (hűtősapka)le nem hűl. A hűtősapkát lassan vegye le, hogy a rendszer túlnyomását megszüntesse.

Üzemanyag-rendszer

Az üzemanyag-rendszer nyomásának megszüntetéséhez állítsa le a motort.

Nagynyomású üzemanyag-vezetékek (ha vannak)

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ha érintkezésbe kerül a nagynyomású üzemanyagvezetékekkel, bőrén keresztül az üzemanyag be tud hatolni a szervezetébe, és égési sérüléseket szerezhet. A nagynyomású üzemanyagvezetékekből kilövellő üzemanyag tűzveszélyes. Ha az ellenőrzésre, karbantartásra és a javításra vonatkozó előírásokat nem tartja be, személyi sérülés, vagy halálos baleset is bekövetkezhet.


A nagynyomású üzemanyag-vezetékek: a nagynyomású üzemanyag-szivattyú és a nagynyomású üzemanyag-elosztó közötti, valamint az üzemanyag-elosztó és a hengerfej közötti vezetékek. Ezek az üzemanyag-vezetékek mások, mint a többi üzemanyagrendszerben található vezetékek.

A különbségek:

  • A nagynyomású üzemanyag-vezetékek folyamatosan nagy nyomás alatt vannak.

  • A nagynyomású üzemanyag-vezetékek belső nyomása nagyobb, mint a más típusú üzemanyagrendszereké.

A motor üzemanyag-vezetékeinek szervizelése vagy javítása előtt végezze el a következőket:

  1. Állítsa le a motort.

  2. Várjon 10 percet.

Az üzemanyagrendszer légtelenítéséhez ne lazítsa meg a nagynyomású üzemanyag-vezetékeket.

Motorolaj

A hűtési rendszer nyomásának megszüntetéséhez állítsa le a motort.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.