C27 PET GEN SET Electric Power Generation and C27 KNOCKDOWN K Petroleum Power Train Package Caterpillar


Electrical System

Usage:

C27 127
Töltés közben soha ne válasszon le töltő áramkört vagy akkumulátor áramköri kábelt az akkumulátorról. A szikrák lángra gyújthatják az egyes akkumulátorok által termelt gyúlékony gázokat.

Ha a negatív "−" kábelt csatlakoztatja utoljára a külső áramforrásról az indítómotor negatív "−" kivezetésére, könnyebben elkerülheti, hogy a szikrák lángra gyújtsák az egyes akkumulátorok által termelt gyúlékony gázokat. Ha az indítómotoron nincsen negatív "−" kivezetés, a motorblokkhoz csatlakoztassa a kábelt.

Naponta ellenőrizze, hogy az elektromos vezetékek nem lazultak-e meg, vagy foszlottak-e ki. A motor indítása előtt szorítsa meg a laza elektromos vezetékeket. A motor indítása előtt javítson meg minden foszlott elektromos vezetéket. Az indítási utasítások: Használati és karbantartási útmutató .

Földelési módszerek

Az optimális motorteljesítmény és megbízhatóság érdekében fontos, hogy a motor elektromos rendszerét megfelelően leföldelje. A helytelen földelés kiszámíthatatlan és megbízhatatlan elektromos áramköri útvonalakhoz vezet.

A kiszámíthatatlan elektromos áramköri útvonalak károsíthatják a főtengelycsapágy végcsapfelületét és az alumínium részegységeket.

A motor-váz földelés nélküli motorokat az elektromos kisülés is károsíthatja.

A motor és elektromos rendszerei megfelelő működésének biztosításához olyan motor-váz földelés használata szükséges, amely közvetlen útvonalat biztosít az akkumulátorhoz. Az az útvonal létrehozható az indítómotor földelésével, az indítómotor és a keret közti vezetékkel vagy a motor közvetlen földelésével a kereten.

Az összes földelésnek szorosnak és korróziómentesnek kell lennie. A motor generátorát olyan vezetékkel kell az akkumulátor negatív "-" kivezetéséhez földelni, amely elbírja a generátor teljes töltési áramát.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.