3054E and 3056E Industrial Engines Caterpillar


Engine Operation with Intermittent Diagnostic Codes

Usage:

3054E 304
Ha a motor normál működtetése közben kigyullad egy diagnosztikai lámpa, majd elalszik, átmeneti hiba jelentkezhetett. Hiba előfordulása esetén a hiba bejegyzésre kerül az elektronikus vezérlőmodulban (ECM).

Időszakos kódok esetében többnyire nem szükséges leállítani a motort. A gépkezelőnek azonban ki kell olvasnia a kódokat és át kell tekintenie a megfelelő adatokat az esemény jellegének feltárása céljából. A gépkezelőnek be kell jegyeznie bármilyen, a lámpa felgyulladására okot adó megfigyelést.

  • Alacsony teljesítmény

  • Motor fordulatszámának határai

  • Túlzott füstölés stb.

Ezek hasznos információk lehetnek a hibaelhárításhoz. Ez az információ jövőbeni hivatkozásként is felhasználható. A diagnosztikai kódok bővebb ismertetését lásd a motor hibaelhárítási kézikönyvében.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.