924K, 930K and 938K Wheel Loaders Caterpillar


Mirror - If Equipped

Usage:

930K FRK

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Mindegyik tükröt a Kezelési és karbantartási útmutatóban leírtak szerint állítsa be. Ha nem tartja be ezt a figyelmeztetést, az személyi sérüléssel járó vagy halálos balesethez vezethet.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Megsérülhet, ha megcsúszik vagy leesik. A tükrök beállításához használja a gépen kialakított kapaszkodókat és fellépőket. Ha a tükröket nem lehet elérni a gépen kialakított kapaszkodók és fellépők segítségével, kövesse a Használati és kezelési útmutató, "Tükör" részében található útmutatást a tükrök beállításához.


Megjegyzés Nem minden gép van felszerelve az itt felsorolt valamennyi tükörrel.



Illusztráció 1g03779976
(1) Bal oldali tükör
(2) Belső tükrök
(3) Jobb oldali tükör

A tükrök fokozzák a gép körüli terület beláthatóságát. Ügyeljen arra, hogy a tükrök megfelelő állapotban legyenek, és tartsa azokat tisztán. Minden üzemkezdés előtt állítsa be a tükröket, valamint akkor is, ha másik gépkezelő ül be.

A rossz láthatóságból fakadó kockázatok csökkentése érdekében javasolt a munkaterület megfelelő elrendezése is. További információ: Használati és karbantartási kézikönyv, "Láthatóságra vonatkozó információk".

Az átalakított gépek és a felszerelt munkaeszközök és felszerelések befolyásolhatják a látóteret.

Belső tükör beállítása

Bal oldali belső tükör



Illusztráció 2g03651834

Úgy állítsa be a bal oldali belső tükröt (3), hogy a vezetőülésből nézve legalább 1 m (3,3 láb) széles területet be lehessen látni a gép oldala mentén. Ezen felül minél jobb kilátást kell biztosítani hátrafelé.

Jobb oldali belső tükör



Illusztráció 3g03651837

Úgy állítsa be a bal oldali belső tükröt (4), hogy a vezetőülésből nézve legalább 1 m (3,3 láb) széles területet be lehessen látni a gép oldala mentén. Ezen felül minél jobb kilátást kell biztosítani hátrafelé.

Fűthető és belső tükrök (ha a felszereltség része)

Tükör fűtése



Illusztráció 4g03775496

A felső panelen nyomja meg a kapcsolót, amivel bekapcsolja a fűtött tükröket és a hátsó ablak jégtelenítőjét. Újra nyomja meg a kapcsolót, ha le akarja kapcsolni a fűtőrendszert.

Megjegyzés A fűtött tükrök és a hátsó ablak jégtelenítője időzített ciklusok alapján működnek. A megadott idő elteltével a hűtés automatikusan lekapcsol.

A tükör beállítása (ha a felszereltség része)



Illusztráció 5g03775522

Fordítsa a gombot balra, ha a bal oldali tükröt szeretné beállítani. Mozgassa a gombot felfelé, ha felfelé akarja a tükröt mozgatni. Mozgassa a gombot lefelé, ha lefelé akarja a tükröt mozgatni.

Fordítsa a gombot jobbra, ha a jobb oldali tükröt szeretné beállítani. Mozgassa a gombot felfelé, ha felfelé akarja a tükröt mozgatni. Mozgassa a gombot lefelé, ha lefelé akarja a tükröt mozgatni.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.