926M, 930M and 938M Wheel Loaders Caterpillar


Parking

Usage:

930M HEY
Állítsa a munkagépet egyenletes talajra. Ha lejtőn kell megállnia, ékelje ki a gép kerekeit megfelelő kerékékekkel. Vegye figyelembe a következőket:

  • gumiabroncs mérete

  • a gép tömege

  • a talaj állapota

Működtesse a bal oldali pedált a munkagép megállításához. A sebességváltó kapcsoló kart tegye az ÜRES állásba. A fojtószelep-vezérlőt állítsa ALACSONY ÜRESJÁRATI FORDULATSZÁM helyzetbe.

Nyomja meg a rögzítőfék kapcsolójának a tetejét, hogy bekapcsolja a rögzítőféket. Bizonyosodjon meg, hogy a műszercsoport panelén felkapcsol a rögzítőfék jelzőlámpája P.

Engedjen le minden berendezést a talajra. Aktiváljon minden kezelőszerv-reteszelést.

Állítsa le a motort.

A motor indítókapcsolóját fordítsa el KI helyzetbe, majd távolítsa el a motor indítókapcsoló kulcsát.

Mindig fordítsa el az akkumulátorleválasztó kapcsolót KI helyzetbe, mielőtt elhagyná a gépet.


FIGYELMEZTETÉS

Ne kapcsolja ki az akkumulátorleválasztó kapcsolót, amíg a jelzőlámpa el nem alszik. Ha a kapcsolót akkor kapcsolja ki, amikor a lámpa még világít, az megakadályozza a DEF-rendszer leeresztését, és ennek hatására a DEF megfagyhat, ami megrongálhatja a szivattyút és a vezetékeket.


Ha a gépet legalább egy hónapig nem használja, távolítsa el az akkumulátor-leválasztó kapcsolókulcsot.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.