C15 and C18 Petroleum Generator Sets Caterpillar


Starting the Engine - EMCP 3

Usage:

C15 115

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A motorok kipufogó gázai olyan égéstermékeket tartalmaznak, amelyek ártalmasak lehetnek az egészségre. A motort mindig jól szellőztetett helyen indítsa be és működtesse, és ha zárt helyen van, vezesse ki a kipufogó gázt kívülre.


------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Ha a motor AUTOMATIKUS üzemmódra van állítva, bármelyik pillanatban beindulhat. A személyi sérülések elkerülése érdekében mindig tartson biztonságos távolságot a motortól, ha AUTOMATIKUS üzemmódra van állítva.


Mielőtt kézzel elindítaná a motort, hajtsa végre a jelen Használati és karbantartási kézikönyv, "A motor beindítása előtti műveletek" című részében olvasható összes utasítást. A motor beindítása előtt és után biztosítsa, hogy senki ne legyen veszélyben.


FIGYELMEZTETÉS

Ne kapcsolja be az indítómotort, amikor a lendkerék forog. A motort ne indítsa be, ha terhelés alatt van.

Ha a motor nem indul be 30 másodpercen belül, engedje el az indítókapcsolót vagy indítógombot, és várjon két percet, amíg az indítómotor lehűl, mielőtt újra megpróbálja beindítani a motort.



FIGYELMEZTETÉS

Egy új, felújított vagy javított motor első indításakor tegyen óvintézkedéseket annak érdekében, hogy túlzottan nagy sebesség esetén le tudja állítani a motort. Ezt úgy érheti el, ha elzárja a motor levegő- és/vagy üzemanyag-ellátását.


  1. A motor az alábbi három módszer egyikével indítható be.

    • A gépkezelő megnyomja a "Beindítás" gombot.

    • A vezérlő "AUTO" beállításon van és a táv-indító-érintkező (IC) aktiválódik.

    • A gépkezelő megnyomja az "AUTO" gombot és az RS-485 SCADA adatkapcsolaton indítási parancs továbbítódik.

  2. Az EMCP 3 rendszerellenőrzést futtat az indítózási ciklus megkezdése előtt. Az EMCP 3 ellenőrzi, hogy nincs-e rendszerhiba. Az EMCP 3 ellenőrzi, hogy az összes előző leállási hiba nullázva van-e. Az EMCP 3 ellenőrzi azt is, hogy a motor esetleg már nincs-e beindítva. Ha a motor előkenési rendszerrel van felszerelve, az EMCP 3 ellenőrzi annak állapotát is. Ha az előkenési ciklus nincs befejezve, az EMCP 3 nem indítja be a motort.

  3. Az EMCP 3 elkezdi az indítózási ciklust.

  4. Az EMCP 3 addig indítózza a motort, amíg az indítózási ciklus eléri a beállítási értékben programozott időtartamot, vagy amíg a motor beindul.

  5. Az EMCP 3 akkor kapcsolja ki az indítómotor reléjét (SMR), ha a motor fordulatszáma eléri az indítózás leállításához beprogramozott beállítási értéket.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.