C18 Generator Set Caterpillar


Manual Stop Procedure - EMCP 3 (If Equipped)

Usage:

C18 C2M


FIGYELMEZTETÉS

A motor alkatrészeinek túlmelegedését és fokozott mértékű kopását okozhatja, ha a motort terheléses üzemeltetés után rögtön leállítja.

A turbófeltöltő házának túlzott hőmérséklete az olaj kokszosodását okozhatja. A turbófeltöltő házának túlzottan magas hőmérséklete károsíthatja a turbófeltöltő csapágy-/tengelyrendszerét, és jelentősen csökkenti a turbófeltöltő élettartamát.

A motor megállítása előtt hagyja fokozatosan lehűlni a motort.


  1. A motor leállítását az alábbi módokon hajthatja végre:

    • Nyomja meg a "STOP" gombot.

    • Nyomja meg az "AUTO" gombot. A rendszer leállítási parancsot küld az RS-485 SCADA adatkapcsolaton keresztül.

  2. A motorleállítási jel fogadását követően az EMCP 3 ellenőrzi, hogy nincsenek-e aktuális rendszerhibák.

  3. Az EMCP 3 elkezdi a lehűlési ciklust. A lehűlési ciklus kihagyásához a kezelőnek lenyomva kell tartania a "STOP" gombot. A kijelzőn megjelenik a "PRESS ENTER TO BYPASS (NYOMJA MEG AZ ENTERT A KIHAGYÁSHOZ)" vagy a "PRESS ESCAPE TO CONTINUE (A FOLYTATÁSHOZ NYOMJA MEG A KILÉPÉS GOMBOT)" felirat. A lehűlési ciklus kihagyásához nyomja meg az "ENTER" gombot, vagy a lehűlési ciklus folytatásához nyomja meg a "KILÉPÉS" gombot.

A lehűlési ciklus befejeződését követően az EMCP 3 az üzemanyag-ellátás leállításával megkezdi a motor leállítását.

A motor leáll. Ellenőrizze, hogy a motor számára külső támogatást biztosító rendszerek a motor leállítását követően a megfelelő állapotba kerüljenek.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.