C7.1 Marine Generator Set Caterpillar


Belt Tensioner - Check

Usage:

C7.1 JME
A motor magától is képes lehet beindulni. Ügyeljen arra, hogy az áramforrás legyen elszigetelve, mielőtt bármilyen szervizt vagy javítást végeznek.


Illusztráció 1g03202436
(1) Szíjfeszítő

Távolítsa el a burkolatot, majd a hajtószíjat. Az eljárással kapcsolatban lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Generátor és ventilátor szíjainak cseréje".

Vizsgálja meg a szíjat. Az eljárással kapcsolatban lásd a jelen Használati és karbantartási kézikönyv, "A hajtószíj ellenőrzése" című fejezetét.

Biztosítsa, hogy a szíjfeszítő szorosan legyen felszerelve. Szemrevételezéssel ellenőrizze, hogy a szíjfeszítő (1) nem sérült-e meg. Ellenőrizze, hogy a feszítőn lévő tárcsa szabadon forog-e, és a csapágy nincs-e meglazulva. Szükség esetén cserélje ki a sérült alkatrészeket.

Szükség esetén cserélje ki a szíjfeszítőt. Az eljárással kapcsolatban lásd a Szétszerelési és összeszerelési kézikönyv, "A szíjfeszítő le- és felszerelése" című részét.

Szerelje fel a szíjat. Az eljárással kapcsolatban lásd a jelen Használati és karbantartási kézikönyv, "A hajtószíj ellenőrzése" című fejezetét. Szerelje fel a védőburkolatot.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.