C7.1 Marine Generator Set Caterpillar


Belt - Inspect

Usage:

C7.1 JME


FIGYELMEZTETÉS

Győződjön meg arról, hogy a motor áll, mielőtt szervizelést vagy javítást végez.


A motor magától is képes lehet beindulni. Ügyeljen arra, hogy az áramforrás legyen elszigetelve, mielőtt bármilyen szervizt vagy javítást végeznek.



Illusztráció 1g03201862
(1) Generátor-hajtószíj
(2) Burkolat

Távolítsa el a burkolatot, lásd Használati és karbantartási kézikönyv, "Generátor és ventilátor szíjainak cseréje".

A motor maximális teljesítménye érdekében ellenőrizze, hogy nincsenek-e kopásnyomok vagy repedések a hajtószíjakon. Cserélje le a szíjat, ha kopott vagy sérült.

  • Ellenőrizze a hajtószíjon a következők előfordulását: repedések, hasadások, kifényesedés, zsír, a szövet elmozdulása, folyadékkal való szennyeződésre utaló jelek.

A hajtószíjat ki kell cserélni a következők előfordulása esetén.

  • A hajtószíj egynél több bordáján van repedés.

  • A hajtószíj egynél több szelvénye elmozdult egyetlen bordának legfeljebb 50.8 mm (2 inch) hosszú szakaszán belül.

Ha a hajtószíj nem kopott vagy sérült, szerelje vissza. További tudnivalókkal kapcsolatban lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Generátor és ventilátor szíjainak cseréje".

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.