C4.4 Industrial Engine Caterpillar


Engine - Clean

Usage:

C4.4 448

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A magasfeszültség személyi sérüléseket vagy akár halálos baleseteket is okozhat.



FIGYELMEZTETÉS

Tűzveszélyes, ha a gépre nagy mennyiségben rakódik le zsír és olaj. Tartsa tisztán a motort. Távolítsa el a szennyeződést és a folyadékcseppeket, ha jelentős mennyiség rakódott rá a motorra.


Javasolt a motor időszakos tisztítása. A motor gőzborotvával történő tisztítása eltávolítja a lerakódott olajat és zsírokat. A tiszta motor az alábbi előnyöket kínálja:

  • Folyadékszivárgások könnyű észlelése

  • Maximális hőátadási képesség

  • Könnyebb karbantartás

Megjegyzés A motor tisztításakor körültekintően járjon el, hogy megakadályozza, hogy az elektromos alkatrészek károsodjanak a nagy mennyiségű víztől. A nagynyomású mosóberendezéseket és gőztisztítókat nem lehet elektromos csatlakozásokra vagy a csatlakozók hátsó részébe futó kábelcsatlakozásokra irányítani. Kerülje az elektromos alkatrészeket, úgy mint a generátort, az indítómotort és az elektronikus vezérlőmodult (ECM). Védje a folyadékoktól az üzemanyag-befecskendező szivattyút a motor mosásakor.

Ügyeljen arra, hogy a motor tisztítása közben ne távolítsa el a biztonsági címkéket, a kibocsátási címkét és egyéb tájékoztató címkéket.

Ügyeljen arra, hogy a motor tisztítása közben ne távolítsa el a biztonsági címkéket, a kibocsátási címkét és az összes tájékoztató címkét.

Utókezelés

A motor tisztítási folyamata alatt ügyeljen arra, hogy ne kerüljön víz vagy tisztítófolyadék az utókezelő rendszerbe. Ha tisztítófolyadékok kerülnek az utókezelő rendszerbe, az megrongálódáshoz vezethet.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.