D6 Track-Type Tractor Caterpillar


Additional Messages

Usage:

D6 AG9
A munkagépen több, különböző figyelmeztető jel található. Ez a fejezet az ilyen veszélyes helyek pontos helyét, valamint a veszély leírását ismerteti. Ismerje meg az összes biztonsági figyelmeztető üzenetet.

Gondoskodjon róla, hogy mindegyik üzenet olvasható legyen. Ha egy figyelmeztető jelen a szöveget nem lehet elolvasni, tisztítsa meg, vagy cserélje ki a jelet. Ugyanígy, ha egy ábra nem jól látható, cserélje ki. Az üzeneteket ronggyal, vízzel és szappannal tisztítsa. A figyelmeztető jelek megtisztításához ne használjon oldószert, benzint, vagy hasonló erős vegyi anyagot. Az oldószerek, a benzin és az erős vegyi anyagok feloldhatják az üzenet ragasztóanyagát. Ha a ragasztóanyag feloldódott, az üzenet leeshet.

Ha egy figyelmeztető jel megsérült, vagy leesett, rakjon fel helyette újat. Ha olyan elemet cserélt ki, amin figyelmeztető jel volt, gondoskodjon róla, hogy ugyanez a jel az új elemre is rákerüljön. Új figyelmeztető jelek bármelyik Cat forgalmazónál beszerezhetők.



Illusztráció 1g06340987


Illusztráció 2g06251253

Kormány vezérlése (1)

Ez az üzenet a bal oldali konzolon található, a differenciálmű-kormányzás kezelőszervének külső oldalán.



Illusztráció 3g01024657


FIGYELMEZTETÉS

Ha a kormánykart megmozdítják, amikor a sebességváltó ÜRESBEN (NEUTRAL) vagy sebességben van és a motor jár, a gép elfordul. Ahhoz, hogy a gép ne mozdulhasson el, a rögzítőfék műkődtetésével rögzítse a kormányművet.


Légkondicionáló (2)

Ez az üzenet a jobb oldali szerelőfedélen található, a vezetőfülkében.



Illusztráció 4g06340975
(2A) A légkondicionáló szimbóluma
(2B) R134a (hűtőközeg-típus általános neve)
(2C) Hűtőközeg mennyisége
(2D) CO2-egyenérték
(2E) A rendszer CO2-egyenértékű mennyisége
(2F) A rendszer kenőolajának típusa PAG (polialkilén-glikol).
(2G) (1430) - Az R134a globális felmelegedési potenciálja.


Illusztráció 5g06349740
(2H) Ha a felszereltség része, ez a fólia a "Fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmaz" szöveg kötelező fordításait tartalmazza különböző nyelvekre, az Európai Uniónak az üvegházhatású gázokra vonatkozó előírásai alapján.

A légkondicionáló berendezésre vonatkozó üzenet a következő szervizelésekkel kapcsolatban tartalmaz információkat: légkondicionáló kenőanyaga, hűtőközeg-töltésszint és hűtőközeg-kapacitás. A biztonsági figyelmeztető jel arra is utasít, hogy olvassa el a megfelelő biztonsági tudnivalókat.

Tartsa be az útmutatásokat a motor károsodásának elkerülése érdekében.

Dőlésszög beállítása (3)

Ez az üzenet a D6 VPAT és a D6 XE VPAT munkagépeken található, a C-keretes szerkezeten, a billentő csatlakozás közelében.



Illusztráció 6g06251108

További tudnivalókkal kapcsolatban lásd a jelen kézikönyv Földtolólap dőlésszöge fejezetét.

FCC-megfelelőség (4)

Ez a figyelmeztető jel a Product Link modulon található, a vezetőfülke jobb hátsó ROPS (Rollover Protective Structure, borulásvédelmi rendszer) szerkezetén.



Illusztráció 7g01213010

Lépjen kapcsolatba Cat márkakereskedőjével, ha a Product Link egy adott országban történő üzemeltetésével kapcsolatos kérdései vannak.

Lakat és lapát (5)

Ez az üzenet a lapát tartóelemén található, a munkagép jobb hátsó részén. A lapátot le lehet zárni a tartóelemben.



Illusztráció 8g06251105

Előírt motorolaj (6)

Ez az üzenet a motorolaj töltőcsövén található.



Illusztráció 9g06247803

Lásd: Használati és karbantartási kézikönyv , "Kenőanyagok viszkozitása".

Munkalámpa (7)

Ez az üzenet a motortér bal oldali ajtaján található.



Illusztráció 10g06251102

Ez az üzenet egy munkalámpa jelenlétét jelzi, amelyet a kapcsolóval lehet működésbe hozni.

Levegőszűrő (8)

Ez az üzenet a légtisztító burkolatán található.



Illusztráció 11g06247801

A motor károsodásának megelőzése érdekében csak Caterpillar levegőszűrőket alkalmazzon csereszűrőkként.

Dízelüzemanyagokra vonatkozó követelmények (9)

A következő üzenetek egyike az üzemanyag-töltőnyílás sapkája mellett található.



Illusztráció 12g02157153


Illusztráció 13g02052934

Kizárólag ultra alacsony kéntartalmú dízelüzemanyagot (ULSD, Ultra-Low Sulfur Diesel) használjon.

Az Egyesült Államok (U.S.) Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) által kiadott meghatározás szerint, az ultra alacsony kéntartalmú dízelüzemanyag (ULSD - S15) olyan amerikai (U.S.) üzemanyag, amelynek kéntartalma nem haladja meg a 15 rész per millió rész (ppm(mg/kg)) értéket, vagy a 0,0015 tömegszázalékot. A nem közúti gépekre vonatkozó 4. generációs szabványok (Európa területén IV. szint) előírásait teljesítő, tanúsítvánnyal rendelkező és kipufogógáz-utókezelési rendszerrel felszerelt munkagépek tervezésileg kizárólag ULSD üzemanyaggal működnek. Alacsony kéntartalmú üzemanyagok (LSD) vagy 15 ppm (mg/kg) koncentrációnál magasabb kéntartalmú üzemanyagok használata az ilyen motorokban csökkenti a motor teljesítményét és élettartamát, károsítja a kipufogógáz-szabályozó rendszereket és/vagy csökkenti a szervizintervallumokat. A nem megfelelő üzemanyag használatából származó meghibásodások nem minősülnek a Cat gyártási hibájának. Ezért az ilyen javítás költségeire a Cat jótállása nem vonatkozik.

Megjegyzés Európában azokat az üzemanyagokat, amelyek teljesítik az "EN590:2004 európai szabvány" ≤ 10 ppm kénszintre (maximum 0,0010 százalék (10 ppm(mg/kg)) vonatkozó követelményeit, jellemzően "kénmentesnek" tekintik. Ezek az üzemanyagok általában teljesítik a Cat követelményeit az ULSD-üzemanyagra vonatkozóan.

Bővebb információkért lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Kenőanyagok viszkozitása".

Dízel kipufogó folyadék betöltése (10)

Ez a figyelmeztető jel a munkagép bal oldalán található, a dízel kipufogó folyadék tartálya mellett.



Illusztráció 14g06240260

Megjegyzés A DEF-tartály feltöltésekor, ha a motor nem jár, az indítókapcsoló BE helyzetben van, és a lánctalp sebessége nulla, akkor a hátramenet jelző egy gyors sípszóval jelzi, amikor a tartály majdnem tele van.

"Várja meg a leválasztást" lámpa (11)

NE kapcsolja ki az akkumulátorleválasztó kapcsolót, amíg a lámpa el nem alszik. Ha az akkumulátorleválasztó kapcsolót kikapcsolja, amikor a lámpa még világít, akkor a DEF-rendszer (Diesel Exhaust Fluid, dízel kipufogó folyadék) nem ürül le. A DEF megfagyhat, és megrongálhatja a szivattyút és a vezetékeket.

Megjegyzés Ha akkor töltik fel a dízel kipufogó folyadék tartályát, amikor a motor indítókapcsolója BE helyzetben van, a munkagép kürtje kétszer megszólal, amikor a kipufogó folyadék tartálya megtelik.



Illusztráció 15g03408964

VPAT kenése (12)

Ez az üzenet a D6 VPAT és a D6 XE VPAT munkagépeken található, a C-keretes szerkezeten.



Illusztráció 16g06251110

További tudnivalókkal kapcsolatban lásd a jelen kézikönyv Földtolólap kenése fejezetét.

Tilos emelni (13) (ha a felszereltség része)

Ezek az üzenetek négy helyen találhatók meg a seprűkkel csövein (ha a felszereltség része). A seprűkkel nem láthatók a fenti ábrán.



Illusztráció 17g06251107

Ne használja a seprűk csöveit a munkagép felemeléséhez.

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.