G3500 Generator Sets Caterpillar


Product Storage

Usage:

G3520C B9P
Nebudete-li motor několik týdnů používat, steče mazací olej ze stěn válců a pístních kroužků. Na povrchu vložek válců se může vytvořit rez, která zvyšuje opotřebení motoru, což může vést ke zkrácení jeho životnosti.

Aby nedošlo k nadměrnému opotřebení motoru, dodržujte následující pokyny:

  • Proveďte veškerá doporučovaná mazání uvedená v této Příručce pro provoz a údržbu, "Seznam prací a intervalů pravidelné údržby" (část Údržba).

  • Jsou-li očekávány teploty pod bodem mrazu, zkontrolujte, zda je systém chlazení dostatečně chráněn proti zamrznutí. Více informací naleznete v dokumentu Příručka pro provoz a údržbu, "Fluid Recommendations" (část (Maintenance).

Pokud je motor mimo provoz a jeho použití není plánováno, je nutné provést zvláštní opatření. V případě uvedení motoru mimo provoz na dobu delší než jeden měsíc doporučujeme provést kompletní ochranný postup.

Pokyny k přípravě motoru na dlouhodobé skladování získáte od prodejce CAT.

Podrobnější informace o skladování motoru naleznete v dokumentu Zvláštní pokyny, SEHS9031, "Storage Procedure for Caterpillar Products".

Skladování generátoru

Informace o skladování generátoru viz tato Příručka pro provoz a údržbu, "Instalace generátoru" (část Provoz).

Caterpillar Information System:

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.