3054C Industrial Engine Caterpillar


Fuel System - Prime

Usage:

3054C 330
Ha az üzemanyagrendszerbe levegő kerül, a levegőt a motor beindítása előtt el kell távolítani. Levegő az alábbi feltételek mellett kerülhet a rendszerbe:

  • Az üzemanyagtartály részben vagy teljesen üres.

  • A kisnyomású üzemanyagcsövek leváltak.

  • A kisnyomású üzemanyagrendszer szivárog.

  • Lecserélik az üzemanyagszűrőt.

Az üzemanyagrendszert a következő eljárással légtelenítse:

  1. Fordítsa a gyújtáskapcsolót BE állásba. Hagyja a motorindító kapcsolót három percig BE helyzetben. Ha a gép rendelkezik kézi légtelenítő csavarral, akkor az üzemanyagrendszer feltöltése előtt a légtelenítő csavart meg kell lazítani.


    Illusztráció 1g01003929
    Jellemző példa

  2. A gázkar ZÁRT állása mellett forgassa meg a motor főtengelyét, míg a motor be nem indul.

    Megjegyzés Szükség esetén az üzemanyag-befecskendező vezetéken lévő (1) hollandi anyát a befecskendező csatlakozásánál lazítsa meg, amíg meg nem jelenik az üzemanyag. Állítsa le a motor főtengelyének forgatását. Húzza meg a hollandi anyákat (1) 30 Nm (22 lb ft) nyomatékkal.

  3. Indítsa be a motort és járassa alapjáraton egy percig.


    FIGYELMEZTETÉS

    Harminc másodpercnél tovább ne indítózzon. Mielőtt megpróbálja újra beindítani a motort, két percig várjon, hogy az önindító lehűljön.


  4. A gázkart mozgassa az alacsony alapjárati állásból a magas alapjárati állásba háromszor egymás után. A gázkar alacsony és magas állása közötti váltás időtartama egy ciklus alatt egy és hat másodperc között legyen.

    Megjegyzés A rögzített gázadagolóval rendelkező gépek esetén a levegőnek az üzemanyag-szivattyúból történő eltávolításához a motornak 30 másodpercig teljes terhelésen kell üzemelnie. Ezután a terhelést addig kell csökkenteni, amíg eléri a magas alapjárati fordulatszám szintjét. Ezt háromszor meg kell ismételni. Ez segít az üzemanyag-szivattyúba szorult levegő eltávolításában.

  5. Ellenőrizze az üzemanyagrendszer esetleges szivárgását.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.