3508, 3512, and 3516 Generator Sets Caterpillar


Cooling System Coolant Extender (ELC) - Add

Usage:

3516 CAL
Antigelul cu durată lungă de utilizare Cat ELC nu necesită adăugarea frecventă a vreunui aditiv pentru lichid de răcire, asociat tipurilor convenţionale de antigel utilizate în prezent. Extender-ul Cat ELC trebuie să fie adăugat numai o dată.


NOTIFICARE

Cu lichidul de răcire cu durată mare de utilizare Cat ELC utilizaţi numai Extender Cat ELC (ELC) Extender.

NU folosiţi aditiv convenţional suplimentar pentru lichide de răcire (SCA) împreună cu Cat ELC. Amestecarea Cat ELC cu lichide de răcire convenţionale şi/sau cu SCA convenţionali reduce durata de viaţă a Cat ELC.


Verificaţi sistemul de răcire numai când motorul este oprit şi rece.

------ AVERTISMENT! ------

Lichidul de răcire, aburul şi alcaliile fierbinţi pot provoca accidentări.

Când motorul este la temperatura de funcţionare, lichidul de răcire este fierbinte şi sub presiune. Radiatorul şi toate legăturile la încălzitoare sau la motor conţin lichid de răcire fierbinte sau abur. Orice contact poate cauza arsuri grave.

Scoateţi încet buşonul de presiune al sistemului de răcire pentru a slăbi presiunea doar când motorul este oprit şi buşonul de presiune este suficient de rece pentru a putea fi atins cu mâna goală.

Nu încercaţi să strângeţi legăturile furtunelor când lichidul de răcire este fierbinte, furtunul poate sări, cauzând arsuri.

Aditivul lichidului de răcire conţine alcalii. Evitaţi contactul cu pielea şi ochii.



NOTIFICARE

Trebuie acordată o deosebită grijă controlului lichidelor conţinute, în timpul inspecţiilor, întreţinerii, testării, reglării sau reparaţiilor efectuate pe maşină. Înainte de a deschide vreun compartiment sau de a demonta vreun component care conţine lichide, pregătiţi recipiente corespunzătoare pentru colectarea lichidelor.

Faceţi referire la Publicaţia Specială, NENG2500, "Caterpillar Tools and Shop Products Guide (Ghidul sculelor şi produselor comerciale Caterpillar)" pentru scule şi materiale adecvate colectării şi păstrării fluidelor Caterpillar.

Debarasaţi-vă de toate lichidele în conformitate cu reglementările şi cerinţele locale.


  1. Slăbiţi încet buşonul de umplere pentru a elibera presiunea. Scoateţi buşonul de umplere al sistemului de răcire.

  2. S-ar putea să fie necesar să se scurgă suficient antigel din sistemul de răcire pentru a adăuga Extender Cat ELC.

  3. Adăugaţi Extender ELC Cat în conformitate cu cerinţele capacităţii sistemului de răcire al motorului d-vs. Faceţi referire la Manualul de operare şi întreţinere , "Capacităţi de umplere şi Recomandări" pentru informaţii.

  4. Curăţaţi buşonul de umplere a sistemului de răcire. Inspectaţi garniturile de la buşonul de umplere al sistemului de răcire. Reinstalaţi buşonul de umplere al sistemului de răcire, dacă garniturile sunt deteriorate. Instalaţi buşonul de umplere al sistemului de răcire.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.