TK711, TK721, TK722 and TK732 Track Feller Bunchers Caterpillar


Seat

Usage:

TK711 101

Régebbi típus

A hidraulika-rögzítő kart állítsa LOCKED (ZÁRVA) helyzetbe. Az eljárásra vonatkozó további információkkal kapcsolatban lásd: Használati és kezelési útmutató, "Kezelőszervek" . Ezt a műveletet még még azelőtt hajtsa végre, hogy beállítaná az ülést és a konzolt. Ennek segítségével kizárható a gép váratlan megmozdulásának lehetősége.

Minden üzemkezdés előtt állítsa be a vezetőülést, valamint akkor is, ha másik gépkezelő ül be.

A gép működtetése közben mindig használja a biztonsági övet. Az eljárásra vonatkozó további információkkal kapcsolatban lásd: Használati és kezelési útmutató, "Biztonsági öv".

A vezetőülést úgy kell beállítani, hogy a pedál teljes mozgathatósága biztosított legyen.



Illusztráció 1g01098275

A gépkezelő előre és hátra mozgathatja az ülést. A gépkezelő az ülés háttámlájának a dőlésszögét is tudja szabályozni. Úgy állítsa be az üléshelyzetet, hogy a pedálok és a működtető karok teljes mozgathatósága biztosított legyen.

A vezetőülés és a konzolok együttesen, egy egységként is csúsztathatók.



Illusztráció 2g01120894

Az ülés-háttámla dőlésszögének beállításához mozdítsa el a kart ( 1), és állítsa be az ülés háttámláját a megfelelő helyzetbe.

A vezetőülés dőlésszögének megváltoztatásához húzza meg felfelé a kart (2). Tartsa meg az ülést a kívánt pozícióban. Engedje el a kart.



Illusztráció 3g01120901

Az ülés magasságát a (4)-es jelű fogantyúval lehet beállítani. Állítsa a fogantyút működtetési pozícióba. Az ülés magasságának növeléséhez fordítsa el a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányban. Az ülés magasságának csökkentéséhez fordítsa el a fogantyút az óramutató járásával ellentétes irányban. Ha az Ön gépe légrugós üléssel van felszerelve, az üléshez egy kar tartozik. Húzza meg felfelé a kart az ülés magasságának növelésének. A vezetőülés leeresztéséhez nyomja meg lefelé a kart. Ha a beállítás megfelelő, a kontrollámpa ( 3) színe zöldre változik. Ha a kontrollámpa színe piros, további beállításra van szükség.

Az ülés előre, ill. hátra felé történő mozgatásához húzza fel a kart (5) és tartsa meg. Mozgassa az ülést a kívánt helyzetbe. Az ülés adott helyzetben történő rögzítéséhez engedje el a kart.



Illusztráció 4g01120893

Az ülés, valamint a bal- és jobb oldali vezérlőpultok egy egységként történő mozgatásához húzza föl a kart (6) és tartsa meg. Tartsa az ülést a kívánt pozícióban. Engedje el a kart, hogy rögzítse az ülést és a bal- és jobb oldali vezérlőpultokat.

A kartámasz dőlésszögének beállításához használja a forgókapcsolót (7). Mindkét kartámasz alján található egy-egy forgókapcsoló. A kartámaszokat állítsa függőleges helyzetbe, amikor beszáll a gépbe, ill. amikor kiszáll a gépből.

A gerinctámasz az ülés háttámlájában található. A deréktámasz erősségének növeléséhez fordítsa el a gombot (8) (ha van a gépen) az óramutató járásával ellentétes irányban. A deréktámasz erősségének csökkentéséhez fordítsa tovább a gombot az óramutató járásával ellentétes irányban.

A kartámasz magassága állítható. A kartámasz magasságának beállításához nyomja össze a kart (9). Mozgassa a kartámaszt lefelé vagy felfelé. Amint a kartámasz a kívánt helyzetet elérte, engedje el a kart.

A gépkezelő a fejtámasz magasságát is be tudja állítani (ha van a gépen). A fejtámasz beállításához mindkét kezével tartsa meg a fejtámaszt. Mozgassa a fejtámaszt felfelé és lefelé. Amint elérte a kívánt beállítást, engedje el a fejtámaszt. A fejtámasz a kívánt helyzetben marad.

Újabb típus



Illusztráció 5g01636841
(1) Állító kar a gerinctámaszhoz
(2) Állító kar az ülés hátradöntéséhez
(3) Az ülőlap beállító karja
(4) Az ülés mozgatása előre és hátra.
(5) Az ülésmagasság beállítása
(6) Az ülés és a konzol mozgatása előre, illetve hátra
(7) A konzol beállítása
(8) Kijelző
(9) Az ülés szögének beállító karja
(10) Kartámasz
(11) Fejtámla

A gerinctámasz az ülés háttámlájában található. A deréktámasz erősségének növeléséhez fordítsa el a gombot (1) (ha van a gépen) az óramutató járásával ellentétes irányban. A deréktámasz erősségének csökkentéséhez fordítsa tovább a gombot az óramutató járásával ellentétes irányban.

A vezetőülés dőlésszögének megváltoztatásához húzza meg felfelé a kart (2). Tartsa meg az ülést a kívánt helyzetben. Engedje el a kart.

Az ülőlap hosszának beállításához nyomja meg a kart (3).

Az ülés előre-, ill. hátrafelé történő mozgatásához húzza fel a kart (4), és tartsa meg. Mozgassa az ülést a kívánt helyzetbe. Az ülés adott helyzetben történő rögzítéséhez engedje el a kart.

Megjegyzés Mielőtt az ülés előre- vagy hátrafelé állításához hozzákezd, ügyeljen arra, hogy az ülés magasságának beállítására szolgáló kar ( 5) lefelé irányuló helyzetben legyen.

Az ülés és a konzol megfelelő magasságának beállításához fordítsa el a kart ( 5). Az ülés magasságának növeléséhez húzza a fogantyút lefelé, és fordítsa el úgy, hogy a plusz jel kifelé legyen. Az ülés magasságának csökkentéséhez húzza a fogantyút lefelé, és fordítsa el úgy, hogy a mínusz jel legyen kifelé. Eressze el a fogantyút ahhoz, hogy visszaálljon az eredeti helyzetbe.

Az ülés és a konzol előre-, ill. hátrafelé történő mozgatásához húzza meg a kart (6).

A konzol magasságát a fogantyúval (7) lehet beállítani. . Amikor a kart meghúzzák előre, egy fogaskerék kiold. A kart ilyenkor a gépkezelő szabadon tudja forgatni. Eressze el a kart ahhoz, hogy visszaálljon az eredeti helyzetbe.

A vezetőülés dőlésszögének beállításához nyomja meg a kart (9).

A gépkezelő a fejtámasz magasságát is be tudja állítani (11). A fejtámasz beállításához mindkét kezével tartsa meg a fejtámaszt. Mozgassa a fejtámaszt felfelé és lefelé. Amint elérte a kívánt beállítást, engedje el a fejtámaszt. A fejtámasz a kívánt helyzetben marad.



Illusztráció 6g01637296

Ha az Ön gépe légrugós üléssel van felszerelve, az üléshez egy kar tartozik (12). Húzza meg felfelé a kart az ülés magasságának növeléséhez. A vezetőülés leeresztéséhez nyomja meg lefelé a kart. Ha a beállítás megfelelő, a kijelző (8) színe zöldre változik. Ha a kijelző színe piros, további beállításra van szükség.



Illusztráció 7g01636977
(13) A kartámasz állító gombja
(14) A kartámasz magasságának beállítása

A kartámasz magassága állítható. A kartámasz magasságának beállításához nyomja össze a kart (13). Mozgassa a kartámaszt lefelé vagy felfelé. Amint a kartámasz a kívánt helyzetet elérte, engedje el a kart.

A kartámasz (10) dőlésszögét a forgókapcsolóval lehet beállítani ( 14). Mindkét kartámasz alján található egy-egy forgókapcsoló. A kartámaszokat állítsa függőleges helyzetbe, amikor beszáll a gépbe, ill. amikor kiszáll a gépből.

Caterpillar Information System:

G3520B Industrial Engine Engine Speed/Timing Sensor
C27 and C32 Engines Piston Ring Groove - Inspect
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Flywheel Housing
2012/08/30 Improved Locknuts for the High Pressure Turbocharger to Exhaust Manifold Joint Are Available for Certain Truck Engines {1052}
3408E and 3412E Engines for Caterpillar Built Machines Engine Oil Pan
C9 Marine Engines and C9 Marine Generator Sets Flywheel
General Service and Repair Safety Information Safety Information
3408E and 3412E Engines for Caterpillar Built Machines Fuel Filter Base
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Fuel System Pressure - Test
G3408 and G3412 Engines Electric Starting Motor
C0.5 and C0.7 Industrial Engines Crushing Prevention and Cutting Prevention
2005/01/31 Tools Are Available for the Installation of Crankshaft Seals and Wear Sleeves {0700}
3500B Locomotive Engines Cylinder Head Valves
C6.6 Marine Generator Set Generator Installation
3500B High Displacement Generator Set Engines Product Storage
G3520B Industrial Engine Fuel Metering Valve
2008/10/06 New Tubes for Plate Type Heat Exchangers that Are Designed To Order (DTO) {1379}
C9 Marine Generator Set Engines Gear Group (Front) - Time
G3300 Engines After Stopping Engine
C15 and C18 Tier 4 Final Engines Inlet Manifold Pressure - Test
G3520B Industrial Engine Ignition Transformers Primary Circuit
3412E, C30 and C32 Marine Engines Water Pump - Remove
EMCP3 Wiring Harness (Open Circuit) - Test
EMCP3 Wiring Harness (Short Circuit) - Test
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.