BR160, BR166, BR172, BR272 and BR378 Brush Cutters Caterpillar


Operation

Usage:

BR272 DLY

------ AVERTISMENT! ------

Nu operaţi şi nu lucraţi pe această maşină decât dacă aţi citit şi aţi înţeles instrucţiunile şi avertizările din Manualul de exploatare şi întreţinere şi Manualul proprietarului. Nerespectarea acestor instrucţiuni sau neluarea în considerare a avertizărilor poate avea drept rezultat accidentări sau deces. Contactaţi dealerul Caterpillar pentru manuale de schimb. Întreţinerea corespunzătoare cade în responsabilitatea dumneavoastră.



NOTIFICARE

Pentru informaţii exacte maşinii-gazdă, consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al maşinii-gazdă.


După ce montaţi unealta de lucru pe utilajul-gazdă, ridicaţi-o în poziţia de transport. Conduceţi utilajul-gazdă într-un spaţiu deschis. Reglaţi motorul în poziţia LOW IDLE (Ralanti mic).

Cu unealta de lucru ridicată de la sol, verificaţi dacă toate funcţiile acesteia pot fi acţionate din utilajul-gazdă.

Curăţaţi zona de lucru de resturi. Ţineţi personalul la distanţă de zona de lucru în timpul operării uneltei de lucru.

  1. Urcaţi în utilajul-gazdă.

  2. Fixaţi centura de siguranţă şi coborâţi suportul pentru braţ.

  3. Porniţi motorul.

  4. Decuplaţi frâna de parcare.

  5. Ridicaţi unealta de lucru în poziţia de transport. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere, "Poziţia de transport".

  6. Mutaţi utilajul-gazdă în locaţia dorită.

  7. Setaţi turaţia motorului la LOW IDLE (ralanti mic).


    Ilustraţie 1g01147562

  8. Înclinaţi unealta de lucru înainte până când partea de jos a tăietorului pentru tufişuri este paralelă cu solul (1). Coborâţi încet braţele încărcătorului pe utilajul-gazdă, până când şinele de alunecare de pe unealta de lucru încep să se sprijine pe sol (2). Şinele de alunecare de pe unealta de lucru trebuie să se aşeze în mod egal pe sol.

  9. Activaţi comanda hidraulică auxiliară pentru a utiliza tăietorul pentru tufişuri.

    Notă Activaţi comanda pentru flux continuu pentru tăieturile lungi. Puneţi braţele de ridicare ale miniîncărcătorului rigid multifuncţional în poziţia de PLUTIRE. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru informaţii suplimentare despre comenzi.

  10. Măriţi treptat turaţia motorului la HIGH IDLE (ralanti mare).

    Notă Puneţi întotdeauna motorul în funcţiune în poziţia HIGH IDLE (Ralanti mare) când efectuaţi operaţii de tăiere cu unealta de lucru.

  11. Deplasaţi încet utilajul-gazdă înainte până când se atinge o viteză constantă. Menţineţi o viteză de operare care să nu blocheze tăietorul pentru tufişuri.

  12. Conduceţi utilajul-gazdă pe o distanţă scurtă, apoi opriţi-l. Ridicaţi uşor braţele încărcătorului pe utilajul-gazdă, până când tăietorul pentru tufişuri este ridicat de pe sol.

  13. Inspectaţi vizual solul din spatele utilajului-gazdă. Verificaţi dacă zona de lucru şi tăierea materialului sunt suficiente. În cazul în care calitatea zonei de lucru este insuficientă, se poate aplica una din următoarele situaţii:

    • Este posibil să fie necesară o nouă trecere peste zona de lucru.

    • Poate fi necesară reducerea vitezei de deplasare a utilajului-gazdă.

    • Lama de pe tăietorul pentru tufişuri este uzată sau tocită.

  14. Coborâţi încet braţele încărcătorului pe utilajul-gazdă, până când şinele de alunecare de pe unealta de lucru încep să se sprijine pe sol (2). Şinele de alunecare de pe unealta de lucru trebuie să se aşeze în mod egal pe sol.

  15. Deplasaţi încet utilajul-gazdă înainte până când se atinge o viteză constantă. Menţineţi o viteză de operare care să nu blocheze tăietorul pentru tufişuri.

  16. Atunci când tăietorul pentru tufişuri întâlneşte tufişuri dese sau arbuşti, poate fi necesar să ridicaţi puţin partea din faţă a lamei pentru tufişuri pentru a tăia tufişul. Conduceţi foarte încet utilajul în timp ce partea din faţă a lamei pentru tufişuri este puţin ridicate până când arbustul sau tufişul des este tăiat suficient. După ce arbustul sau tufişul des este îndepărtat, treceţi din nou prin zona de lucru cu şinele de alunecare pentru tăietorul pentru tufişuri pe sol.

    Notă Nu ridicaţi partea din spate a tăietorului pentru tufişuri mai mult de 7” în timpul procedurii de mai sus. Lanţurile de limitare a ridicării trebuie instalate pentru a limita înălţimea de ridicare. Consultaţi , "Montarea şi demontarea uneltei de lucru".

------ AVERTISMENT! ------

Nu coborâţi tăietorul pentru tufişuri drept în jos pe tufişuri dese, arbuşti sau cioturi. Coborârea tăietorului pentru tufişuri drept în jos pe material mai des va cauza sarcini cu impact mare pe lamele ascuţite. Sarcinile cu impact mare pe lamele ascuţite pot duce la deteriorare, defectarea completă a lamelor sau alte defecţiuni structurale.

Tăiaţi întotdeauna cu o mişcare de înaintare a utilajului-gazdă. Nu tăiaţi cu o mişcare drept în jos a uneltei de lucru.

Defecţiunile uneltei de lucru pot cauza vătămări corporale grave sau decesul.


Notă Când exploataţi această unealtă de lucru, este recomandată o uşă din policarbonat pentru utilajul-gazdă. Se recomandă un kit de bariere antireziduuri, precum şi un kit de protecţii antireziduuri pentru utilajul-gazdă. Condiţiile locale pot influenţa utilizarea unui kit de bariere antireziduuri şi a unui kit de protecţii antireziduuri.

Joystick şi comandă hidraulică auxiliară (BR160, BR166, BR172), (SSL/MTL seria A, seria B şi seria C) şi (CTL seria C)

Notă Comenzile prin joystick sunt enumerate mai jos. Este posibil ca utilajul dvs. să nu fie echipat cu joystick-uri sau cu toate comenzile de pe joystick-uri, care sunt prezentate mai jos. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii referitoare la comenzile şi operarea miniîncărcătorului rigid multifuncţional, încărcătorului pentru teren accidentat sau încărcătorului compact cu şenile.



Ilustraţie 2g01118170
Joystick cu comenzi hidraulice auxiliare (Seria A debit standard)


Ilustraţie 3g01125585
Joystick cu comenzi hidraulice auxiliare (Seria B veche debit standard)


Ilustraţie 4g01452074
Joystick-uri cu comenzi hidraulice auxiliare (Seria B nouă SSL / MTL)


Ilustraţie 5g01452073
Joystick-uri cu comenzi hidraulice auxiliare (Seria C SSL / MTL / CTL)

Tabel 1
Comenzi BR160, BR166 şi BR172
(SSL/MTL/CTL seria A cu debit standard, seria B cu debit standard şi seria C cu debit standard) 
Funcţie  Comenzile SSL / MTL / CTL 
ACTIVARE tăietor pentru tufiş  A2 sau 2  
DEZACTIVARE tăietor pentru tufiş  A1 sau 1 

------ AVERTISMENT! ------

După ce se comută tăietorul pentru tufişuri în poziţia OPRIT, aceasta continuă să se rotească o perioadă din cauza inerţiei. Înainte de a continua, lăsaţi tăietorul pentru tufişuri să se oprească complet.


Joystick şi comenzi hidraulice auxiliare (BR272, BR378) şi (228A şi 248A seria SSL - flux mare)

Notă Comenzile prin joystick sunt enumerate mai jos. Este posibil ca utilajul dvs. să nu fie echipat cu joystick-uri sau cu toate comenzile de pe joystick-uri, care sunt prezentate mai jos. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii referitoare la comenzile şi exploatarea miniîncărcătorului rigid multifuncţional.



Ilustraţie 6g01148476

Tabel 2
Comenzi BR272, BR378
(SSL Seria 228A şi 248A cu flux mare) 
Funcţie  Comenzile SSL 
ACTIVARE tăietor pentru tufiş  HF2  
DEZACTIVARE tăietor pentru tufiş  HF1  

------ AVERTISMENT! ------

După ce se comută tăietorul pentru tufişuri în poziţia OPRIT, aceasta continuă să se rotească o perioadă din cauza inerţiei. Înainte de a continua, lăsaţi tăietorul pentru tufişuri să se oprească complet.


Joystick şi comandă hidraulică auxiliară (BR272, BR378) şi (SSL/MTL/CTL seria B şi seria C - flux mare - XPS)

Notă Comenzile prin joystick sunt enumerate mai jos. Este posibil ca utilajul dvs. să nu fie echipat cu joystick-uri sau cu toate comenzile de pe joystick-uri, care sunt prezentate mai jos. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii referitoare la comenzile şi operarea miniîncărcătorului rigid multifuncţional, încărcătorului pentru teren accidentat sau încărcătorului compact cu şenile.



Ilustraţie 7g01125430

Modelele SSL / MTL Seria B utilizează comanda hidraulică auxiliară (1) pentru a asigura un flux mare uneltei de lucru. Comutatorul pentru comanda hidraulică auxiliară (1) trebuie mai întâi alimentat cu energie electrică pentru ca unealta de lucru să funcţioneze cu flux mare.

Notă Asiguraţi-vă că fişa de cuplare a uneltei de lucru este conectată la utilajul-gazdă. La modelele BR272 şi BR378, fişa de cuplare trebuie conectată pentru a furniza flux mare la unealta de lucru.

Apăsaţi partea dreaptă a comutatorului (1) pentru a selecta fluxul mare. Lumina indicatoare se va aprinde.

Rotiţi rotiţa acţionată cu degetul amplasată pe joystick-ul din dreapta ÎNAINTE (2) pentru a asigura curgerea uleiului hidraulic în conductele hidraulice auxiliare. În acelaşi timp, apăsaţi comanda de flux continuu (CFC), care este amplasată pe joystick-ul din partea stângă pentru a asigura un flux continuu la unealta de lucru. Atât rotiţa acţionată cu degetul, cât şi comanda de flux continuu trebuie eliberate în acelaşi timp pentru a asigura flux continuu la unealta de lucru.

Notă Comanda fluxului continuu furnizează flux continuu de lichid hidraulic către circuitul hidraulic auxiliar, fără menţinerea continuă a comenzii hidraulice auxiliare.

Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere, "Operarea uneltei de lucru" sau Manualul de operare şi întreţinere, "Comenzile operatorului" al utilajului-gazdă pentru informaţii suplimentare.


NOTIFICARE

Fluxul mare nu trebuie utilizat continuu la utilajele care sunt prevăzute cu sistem hidraulic cu flux mare. Fluxul mare poate fi utilizat continuu la utilajele care sunt prevăzute cu sistem hidraulic cu flux mare şi cu presiune înaltă.




Ilustraţie 8g01948479
Joystick dreapta cu rotiţă acţionată cu degetul şi joystick stânga (SSL/MTL/CTL seria B şi seria C)

Tabel 3
Comenzi pentru BR272 şi BR378
(SSL / MTL / CTL Seria B şi Seria C cu flux mare) 
Funcţie  Comenzile SSL / MTL / CTL 
ACTIVARE tăietor pentru tufiş  2 sau A2 
DEZACTIVARE tăietor pentru tufiş  1 sau A1 

------ AVERTISMENT! ------

După ce se comută tăietorul pentru tufişuri în poziţia OPRIT, aceasta continuă să se rotească o perioadă din cauza inerţiei. Înainte de a continua, lăsaţi tăietorul pentru tufişuri să se oprească complet.


Îndepărtarea obstrucţiilor din unealta de lucru

Notă Când o obstrucţie împiedică funcţionarea uneltei de lucru, utilizaţi următoarea procedură.

Dacă unealta de lucru este obstrucţionată, încercaţi mai întâi să scoateţi obstrucţia prin operarea uneltei de lucru în direcţie REVERSE (marşarier). Odată ce obstrucţia este îndepărtată, operaţi unealta de lucru în direcţia FORWARD (înainte).

------ AVERTISMENT! ------

Nu utilizaţi un suprareglaj auxiliar cu această unealtă de lucru. Unealta de lucru poate fi complet activată chiar dacă braţul este ridicat şi operatorul a părăsit cabina.

Poate surveni vătămarea gravă sau moartea.

Nu ieşiţi din cabină până când unealta de lucru şi utilajul-gazdă nu au fost oprite şi frâna de parcare nu a fost acţionată.


------ AVERTISMENT! ------

Se pot produce accidente de personal din cauza presiunii uleiului hidraulic şi a uleiului fierbinte.

După ce motorul a fost oprit se poate ca în sistemul hidraulic să rămână presiune. Dacă această presiune remanentă nu este eliberată înainte de a efectua orice operaţie de service la sistemul hidraulic se pot produce accidente grave.

Asiguraţi-vă că toate uneltele de lucru au fost coborâte la sol, şi uleiul este rece înainte de a scoate vreo componentă sau conductă. Scoateţi buşonul de umplere numai când motorul este oprit, şi buşonul de umplere este suficient de rece pentru a fi atins cu mâna neprotejată.


Dacă obstrucţia nu poate fi îndepărtate prin operarea uneltei de lucru în direcţia REVERSE (marşarier),consultaţi următoarele proceduri pentru îndepărtarea obstrucţiilor:

Notă Este necesar să eliberaţi presiunea sistemului hidraulic al utilajului-gazdă înainte să conectaţi sau să deconectaţi liniile hidraulice ale uneltei de lucru la utilaj. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru procedura corectă de eliberare a presiunii sistemului hidraulic al utilajului-gazdă.

Procedura de îndepărtare a obstrucţiilor pentru utilajele din seria A

Notă Este necesar să eliberaţi presiunea sistemului hidraulic al utilajului-gazdă înainte să conectaţi sau să deconectaţi liniile hidraulice ale uneltei de lucru la utilaj. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii.

  1. Eliberaţi complet presiunea sistemului hidraulic din unealta de lucru. Eliberaţi presiunea sistemului hidraulic prin următoarele proceduri:

    1. Porniţi motorul şi turaţi-l cel puţin 15 secunde pentru a încărca acumulatorul.

    2. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

    3. Nu ridicaţi suportul pentru braţ.

    4. Rotiţi imediat comutatorul de pornire a motorului în poziţia ON (pornit). Decuplaţi frâna de parcare.

    5. Deplasaţi ambele comenzi ale joystick-ului prin toate poziţiile de operare pentru a elibera presiunea hidraulică din sistemul uneltei de lucru şi din sistemul hidrostatic.

    6. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (A1) şi (A2,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (C1) şi (C2,) timp de trei secunde. Menţineţi comanda joystick-ului în poziţia NEUTRAL (neutră) în timp ce apăsaţi comutatoarele de comandă hidraulică auxiliară.

    7. Apăsaţi partea de jos a comutatorului controlului electric auxiliar pentru a furniza energie electrică la unealta de lucru.

    8. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (C1) şi (C2,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (A1) şi (A2,) timp de trei secunde.

    9. Apăsaţi partea de sus a comutatorului controlului electric auxiliar pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică la unealta de lucru.

    10. Cuplaţi frâna de parcare.

    11. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

      Presiunea din sistemul hidraulic este acum eliberată.

  2. Ridicaţi suportul pentru braţ şi ieşiţi din utilaj. Asiguraţi-vă că frâna de parcare este cuplată înainte de a ieşi din utilaj.

  3. Deconectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  4. Conectaţi între ele cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

    Aceasta va preveni ca orice diferenţă de presiune să cauzeze o mişcare hidraulică neaşteptată.

  5. Îndepărtaţi obstrucţia din unealta de lucru.

  6. Deconectaţi cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

  7. Conectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  8. Reveniţi la utilaj.

  9. Coborâţi suportul pentru braţ şi reveniţi la funcţionarea normală a utilajului-gazdă şi a uneltei de lucru.

Procedura de îndepărtare a obstrucţiilor pentru utilajele din seria B

Notă Este necesar să eliberaţi presiunea sistemului hidraulic al utilajului-gazdă înainte să conectaţi sau să deconectaţi liniile hidraulice ale uneltei de lucru la utilaj. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii.

  1. Eliberaţi complet presiunea sistemului hidraulic din unealta de lucru. Eliberaţi presiunea sistemului hidraulic prin următoarele proceduri:

    1. Porniţi motorul şi turaţi-l cel puţin 15 secunde pentru a încărca acumulatorul.

    2. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

    3. Nu ridicaţi suportul pentru braţ.

    4. Rotiţi imediat comutatorul de pornire a motorului în poziţia ON (pornit). Decuplaţi frâna de parcare.

    5. Deplasaţi ambele comenzi ale joystick-ului prin toate poziţiile de operare pentru a elibera presiunea hidraulică din sistemul uneltei de lucru şi din sistemul hidrostatic.

    6. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (1) şi (2,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (6) şi (5,) timp de trei secunde. Menţineţi comanda joystick-ului în poziţia NEUTRAL (neutră) în timp ce apăsaţi comutatoarele de comandă hidraulică auxiliară.

    7. Trageţi şi ţineţi trăgaciul (7) al joystick-ului din dreapta spre interior pentru a furniza energie electrică la unealta de lucru.

    8. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (6) şi (5,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (1) şi (2,) timp de trei secunde.

    9. Eliberaţi trăgaciul (7) de pe joystick-ul din dreapta pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică a uneltei de lucru.

    10. Cuplaţi frâna de parcare.

    11. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

      Presiunea din sistemul hidraulic este acum eliberată.

  2. Ridicaţi suportul pentru braţ şi ieşiţi din utilaj. Asiguraţi-vă că frâna de parcare este cuplată înainte de a ieşi din utilaj.

  3. Deconectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  4. Conectaţi între ele cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

    Aceasta va preveni ca orice diferenţă de presiune să cauzeze o mişcare hidraulică neaşteptată.

  5. Îndepărtaţi obstrucţia din unealta de lucru.

  6. Deconectaţi cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

  7. Conectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  8. Reveniţi la utilaj.

  9. Coborâţi suportul pentru braţ şi reveniţi la funcţionarea normală a utilajului-gazdă şi a uneltei de lucru.

Procedura de îndepărtare a obstrucţiilor pentru utilajele din seria C

Notă Este necesar să eliberaţi presiunea sistemului hidraulic al utilajului-gazdă înainte să conectaţi sau să deconectaţi liniile hidraulice ale uneltei de lucru la utilaj. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere al utilajului-gazdă pentru detalii.

  1. Eliberaţi complet presiunea sistemului hidraulic din unealta de lucru. Eliberaţi presiunea sistemului hidraulic prin următoarele proceduri:

    1. Porniţi motorul şi turaţi-l cel puţin 15 secunde pentru a încărca acumulatorul.

    2. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

    3. Nu ridicaţi suportul pentru braţ.

    4. Rotiţi imediat comutatorul de pornire a motorului în poziţia ON (pornit). Decuplaţi frâna de parcare.

    5. Deplasaţi ambele comenzi ale joystick-ului prin toate poziţiile de operare pentru a elibera presiunea hidraulică din sistemul uneltei de lucru şi din sistemul hidrostatic.

    6. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (1) şi (2,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (6) şi (5,) timp de trei secunde. Menţineţi comanda joystick-ului în poziţia NEUTRAL (neutră) în timp ce apăsaţi comutatoarele de comandă hidraulică auxiliară.

    7. Trageţi şi ţineţi trăgaciul (7) al joystick-ului din stânga spre interior pentru a furniza energie electrică la unealta de lucru.

    8. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (6) şi (5,) timp de trei secunde. Apăsaţi fiecare parte a comutatorului comenzii hidraulice auxiliare, (1) şi (2,) timp de trei secunde.

    9. Eliberaţi trăgaciul (7) de pe joystick-ul din stânga pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică a uneltei de lucru.

    10. Cuplaţi frâna de parcare.

    11. Rotiţi contactul de pornire în poziţia OFF (oprit).

      Presiunea din sistemul hidraulic este acum eliberată.

  2. Ridicaţi suportul pentru braţ şi ieşiţi din utilaj. Asiguraţi-vă că frâna de parcare este cuplată înainte de a ieşi din utilaj.

  3. Deconectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  4. Conectaţi între ele cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

    Aceasta va preveni ca orice diferenţă de presiune să cauzeze o mişcare hidraulică neaşteptată.

  5. Îndepărtaţi obstrucţia din unealta de lucru.

  6. Deconectaţi cupla rapidă tată şi cupla rapidă mamă de pe furtunuri.

  7. Conectaţi toate cuplele rapide dintre utilajul-gazdă şi unealta de lucru.

  8. Reveniţi la utilaj.

  9. Coborâţi suportul pentru braţ şi reveniţi la funcţionarea normală a utilajului-gazdă şi a uneltei de lucru.

Caterpillar Information System:

345C Excavator Tool Control System System 15: Relief Valve (Line) - Test and Adjust - Attachment Control Valve
345C Excavator Tool Control System System 15: Default Value of Work Tool Parameters
325C LCR Excavator Hydraulic System Pump Control (Main Hydraulic) - Main Pump Regulator
305.5 Mini Hydraulic Excavator Cooling System Coolant Sample (Level 1) - Obtain
305.5 Mini Hydraulic Excavator Cooling System Coolant Level - Check
305.5 Mini Hydraulic Excavator Cooling System Coolant Extender (ELC) - Add
305.5 Mini Hydraulic Excavator Cooling System Coolant (ELC) - Change
305.5 Mini Hydraulic Excavator Condenser (Refrigerant) - Clean
305.5 Mini Hydraulic Excavator Circuit Breakers - Reset
305.5 Mini Hydraulic Excavator Blade Linkage - Lubricate
305.5 Mini Hydraulic Excavator Capacities (Refill)
325C LCR Excavator Hydraulic System Solenoid Valve (Proportional Reducing) - Power Shift System
325C LCR Excavator Hydraulic System Oil Makeup (Swing System)
302.5C Mini Hydraulic Excavator Machine System Specifications Travel Motor
305.5 Mini Hydraulic Excavator Engine Air Filter Element - Clean/Replace
305.5 Mini Hydraulic Excavator Engine Oil Level - Check
305.5 Mini Hydraulic Excavator Engine Oil Sample - Obtain
305.5 Mini Hydraulic Excavator Engine Oil and Filter - Change
305.5 Mini Hydraulic Excavator Fuel System Filter - Replace
345B Series II Excavator Stopping the Engine
305.5 Mini Hydraulic Excavator Fuel System - Prime
302.5C Mini Hydraulic Excavator Machine System Specifications Swing Motor
S320B, S325B, S340B, S365B and S385B Demolition and Scrap Shears Approved Machines
C-9 Engine for TK711, TK721, TK722, TK732, TK741, TK751, and TK752 Track Feller Bunchers Excessive Black Smoke
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.