3500B Locomotive Engines Caterpillar


Starting the Engine

Usage:

3512B 3ZW
Az indítóberendezés logikai egységéért a mozdony gyártója vagy a mozdony felújítója felelős. A megfelelő indítási művelettel kapcsolatos információkért olvassa el a mozdony gyártója vagy átépítője által kiadott utasításokat.

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A motorok kipufogó gázai olyan égéstermékeket tartalmaznak, amelyek ártalmasak lehetnek az egészségre. A motort mindig jól szellőztetett helyen indítsa be és működtesse, és ha zárt helyen van, vezesse ki a kipufogó gázt kívülre.


Az elektronikus vezérlőmodul (ECM) nem vezérli az indítást. Amikor a motor készen áll az indításra, az ECM beindítja a “Indítást Engedélyező Relét”. A relé egy olyan érintkezővel rendelkezik, ami mindig nyitva van. A művelet addig kap áramot, míg a motor el nem indul, vagy amíg el nem éri a maximális számú indítási ciklust.

Az indítási idő ciklusa azt az időt jelenti, ami a relé áram alá helyezése és annak megszüntetése közt telik el. A két időtartam megegyezik. Az indítási ciklusok maximális száma az indítási ciklusok összege. A relé használatáról a beszereléskor kell döntenie.

A indítási idő és az indítási ciklusok száma programozható. Amennyiben a motor nem indulna be a beprogramozott számú indítási ciklus alatt, az üzemanyagrendszer lekapcsol. A motor indítása előtt az ECM áramellátását vissza kell kapcsolnia.


FIGYELMEZTETÉS

Egy új, felújított vagy javított motor első indításakor tegyen óvintézkedéseket annak érdekében, hogy túlzottan nagy sebesség esetén le tudja állítani a motort. Ezt úgy érheti el, ha elzárja a motor levegő- és/vagy üzemanyag-ellátását.


Ne indítsa be a motort, és ne mozdítsa meg a kezelőszerveket, ha az indítókapcsolón vagy a kezelőszerveken "TILOS ELINDÍTANI!" vagy hasonló címke található.

Győződjön meg róla, hogy a motor elindítása előtt és a motor elindításakor nincs-e veszélyben valaki.

Végezzen el minden műveletet, amit a Használati és karbantartási útmutató , "A motor elindítása előtt " című részének (Használat című része tartalmaz).


FIGYELMEZTETÉS

Ne kapcsolja be az indítómotort, amikor a lendkerék forog. A motort ne indítsa be, ha terhelés alatt van.

Ha a motor nem indul be 30 másodpercen belül, engedje el az indítókapcsolót vagy indítógombot, és várjon két percet, amíg az indítómotor lehűl, mielőtt újra megpróbálja beindítani a motort.


Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.