C7.1 Industrial Engine Caterpillar


Diesel Exhaust Fluid Filter - Replace

Usage:

C7.1 881

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Személyi sérülést okozhat, ha a vegyszereket nem megfelelően kezelik.

Ügyeljen arra, hogy minden védőfelszerelést használjon, amely a munka elvégzéséhez szükséges.

Ügyeljen arra, hogy minden olyan utasítást és veszélyleírást olvasson el, és értsen meg, amelyet az esetlegesen alkalmazott vegyszer címkéin vagy biztonsági adatlapján ismertetnek.

Tartson be minden olyan biztonsági óvintézkedést, amelyet a vegyszer gyártója javasol a vegyszerek kezelése, tárolása és hulladékként történő elhelyezése során.


A dízel kipufogó folyadék (DEF, Diesel Exhaust Fluid) szivattyúja jellemzően a DEF-tartály mellett található. Bizonyos alkalmazások esetében a DEF-szivattyút a DEF-tartálytól külön szerelik be.



    Illusztráció 1g06215651
    Jellemző példa

  1. Ügyeljen arra, hogy a DEF-szűrő (Diesel Exhaust Fluid, dízel kipufogófolyadék) körüli terület tiszta és szennyeződéstől mentes legyen. A szűrő sapkájának (4) leszereléséhez használjon 27 mm-es csillagkulcsot.

  2. Vegye ki a tágulási eszközt (3).


    Illusztráció 2g06215916
    Jellemző példa

  3. A mellékelt szerszám (5) segítségével vegye ki a szűrőbetét (2) a DEF-szivattyú egységéből (1).

  4. Szereljen be új szűrőbetét (2) a DEF-szivattyú egységébe (1).

  5. Szerelje be a tágulási eszközt (3) a szűrőbetétbe (2). Szerelje fel a szűrő sapkáját (4), és húzza meg a sapkát 20 N·m (15 lb ft) nyomatékkal.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.