C7.1 Industrial Engine Caterpillar


Diesel Exhaust Fluid in Cold Weather

Usage:

C7.1 6J6
A dízel kipufogó folyadék (DEF, Diesel Exhaust Fluid) fagyáspontja miatt az utókezelő rendszer elektromos melegítésű DEF-vezetékekkel van felszerelve. A rendszer egy betéttel is el van látva, amelyet a hűtőfolyadék melegít a DEF-tartályban.

Olyan időjárási időszakok esetén, amikor a DEF megfagyhat, a rendszernek vízszintes helyzetben kell lennie, amikor az nincs használatban. A DEF −11° C (12.2° F) hőmérsékleten kezdhet el megfagyni.

MegjegyzĂ©s Bizonyos szögekben a DEF lefedheti a DEF töltőnyílásának sapkáját. Ha a DEF megfagy, a DEF-tartály szellőzőnyílása elzáródhat. Ha a DEF-tartály szellőzőnyílása elzáródik, az működtetési nehézségeket okoz.

A DEF-re vonatkozó tudnivalókkal kapcsolatban lásd a jelen Használati és karbantartási kézikönyv, "Folyadékokkal kapcsolatos ajánlások" című részét.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.