3500B Locomotive Engines Caterpillar


Product Lifting

Usage:

3512B 3ZW
Pokyny ke zvedání motoru budou umístěny na jednom z následujících míst:

  • Fólie s pokyny ke zvedání bude umístěna na předních víkách ventilů.

  • Štítek s pokyny ke zvedání bude připevněn k přednímu zvedacímu oku.


Ilustrace 1g01337600
Typický příklad

------ VÝSTRAHA! ------

Použití nesprávného vybavení ke zvedání jednotky může vést k jejímu spadnutí a následně k úrazu a ke škodě na majetku.




Ilustrace 2g00103219


OZNÁMENÍ

Šrouby s okem a ramena nikdy neohýbejte. Šrouby s okem a ramena zatěžujte vždy jen tahem. Mějte na paměti, že nosnost šroubu s okem se sníží, když je úhel mezi nosnými členy a břemenem menší než 90 stupňů.

Je-li potřeba odejmout nějakou součást pod určitým úhlem, použijte nosný článek, který je pro danou hmotnost správně dimenzovaný.


Při demontáži těžkých součástí užívejte zvedací zařízení. Motor zdvihejte za použití nastavitelného zdvihacího ramene. Všechny nosné členy (řetězy a lana) musí být vzájemně rovnoběžné. Řetězy a lana musí být umístěna kolmo k vršku předmětu, který je zvedán.

Některé manipulace vyžadují použití závěsných pomůcek, aby se docílilo správného vyvážení a bezpečnosti.

Pokud zdviháte POUZE motor, využijte zdvihací oka, která jsou na motoru.

Zdvihací oka jsou konstruována a instalována podle konkrétního uspořádání motoru. Úprava zdvihacích ok nebo motoru způsobí, že zdvihací oka nebudou dále použitelná. Pokud takové změny provedete, jste odpovědni za zajištění vhodných zdvihacích prostředků. Kontaktujte prodejce společnosti Caterpillar a vyžádejte si informace týkající se správných pomůcek pro zvedání motoru.

Zvedání motoru s generátorem


OZNÁMENÍ

Nepoužívejte závěsná oka motoru ke zvedání motoru společně s generátorem.


Souprava generátorových soustrojí obsahuje zvedací desku. Pokyny ke zvedání soupravy generátorových soustrojí jsou vyraženy na zvedací desce.

Kontaktujte prodejce společnosti Caterpillar a vyžádejte si informace týkající se správných pomůcek pro zvedání motoru.

Jestliže jednotku zvedáte pomocí jediného zvedacího oka, soupravy generátorů nebudou ve vodorovné poloze. Mezi příčky rámu soupravy lze přidat protizávaží, pokud použití vyžaduje časté přemísťování jednotky. Kompletní informace o přidání protizávaží získáte od prodejce společnosti Caterpillar.

Jednobodové závěsné oko je upevněno v továrně před odesláním skříně. Správná orientace jednobodového závěsného oka umožňuje podívat se přes oko, když stojíte vedle skříně. Závěsné oko se může při zvednutí soupravy protáhnout. To může způsobit povolení pojistných matic. To může vést k otáčení závěsného oka. Zajistěte, aby bylo závěsné oko správně otočeno k soupravě generátorových soustrojí. Zajistěte, aby bylo závěsné oko utaženo správným utahovacím momentem, než soupravu generátorových soustrojí zvednete.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.