C9 Generator Set Caterpillar


Fuel System - Prime

Usage:

C9 C9E

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A kiszivárgott vagy forró felületre, esetleg elektromos alkatrészekre ömlött folyadékok tüzet okozhatnak. Az esetleges balesetek megelőzése érdekében az indítókapcsolót fordítsa OFF (KI) állásba, amikor üzemanyagszűrőket vagy vízleválasztó betéteket cserél ki. A kiömlött üzemanyagot haladéktalanul törölje fel.




Illusztráció 1g01182169

(1) Tápszivattyú

Az üzemanyagrendszer feltöltése során az üzemanyagszűrők is feltöltődnek. Az üzemanyagrendszer feltöltése során a levegő is eltávozik a rendszerből. Ezt az eljárást elsősorban akkor használják, ha kifogy az üzemanyag.

  1. Az üzemanyagrendszer légtelenítő szivattyújának kioldásához fordítsa annak fogantyúját az óramutató járásával ellentétes irányba. Tolja ki és be az üzemanyagrendszer légtelenítő szivattyújának dugattyúját addig, amíg jelentős nyomást nem érzékel a szivattyúban, és amíg a visszacsapószelep kattanását nem hallja. Ehhez a dugattyút erőteljesen kell mozgatni. Zárolja az üzemanyagrendszer feltöltő szivattyúját.

  2. A rendszer nyomás alá helyezése után használja az önindítót.


    FIGYELMEZTETÉS

    Harminc másodpercnél tovább ne indítózzon. Mielőtt megpróbálja újra beindítani a motort, két percig várjon, hogy az önindító lehűljön.


  3. Ha a motor nem indul be, akkor az indításához ismételje meg a(z) 1. és a(z) 2. lépést.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.