D10R Track-Type Tractor Caterpillar


Final Drive Oil Level - Check

Usage:

D10R 3KR

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A forró olaj és a forró alkatrészek személyi sérülést okozhatnak.

Ügyeljen, hogy a forró olaj és a forró alkatrészek ne érintkezzenek bőrrel!



FIGYELMEZTETÉS

A gép ellenőrzése, karbantartása, vizsgálata, beállítása, vagy javítása során gondoskodjon a folyadékok tartályba gyűjtéséről. Bármely - folyadékot tartalmazó - részegység kinyitása, ill. alkatrész szétszerelése előtt gondoskodjon megfelelő edényről a folyadékok tárolásához.

Lásd: Külön kiadvány, NENG2500, "Útmutató a Caterpillar eszközökhöz és kéziszerszámokhoz" az olyan eszközökre és felszerelésekre vonatkozóan, amelyek alkalmasak a folyadékok összegyűjtésére és tárolására.

A vonatkozó helyi előírásoknak és rendeleteknek megfelelően gondoskodjék valamennyi folyadék tárolásáról és elszállításáról.




Illusztráció 1g00937314

  1. Az egyik végáttételt úgy állítsa be, hogy az olajszint jelzése (1) egy vonalban legyen vízszintesen a töltőnyílás dugójával (2).

  2. Vegye ki az olajbetöltő nyílás (2) dugóját.

  3. Az olajszintnek el a töltőnyílás dugóját befogadó nyílás aljánál kell lennie. Szükség esetén pótolja az olajat.

  4. A dugó tisztításához törölje meg a mágnest.

  5. Helyezze vissza az olajtöltőnyílás (2) dugóját.

  6. A másik véglehajtás olajszintjének ellenőrzéséhez ismételje meg az 1–5 lépéseket.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.