Caterpillar Machine Fluids Recommendations Caterpillar


Dry Brake Shoe Applications

Usage:

SR4BHV ADT
Ez a kiadvány a gép használati és karbantartási kézikönyveinek kiegészítése. Ez a kiadvány nem helyettesíti a gépre vonatkozó használati és karbantartási kézikönyveket.

Megjegyzés A gép olyan alkalmazása esetén, amelynél az Egyesült Államok Szállítási Minisztériumának (DOT) specifikációi szerinti fékműködtető folyadékok szükségesek, a folyadéktípus és a használat ajánlásait lásd a gép Használati és karbantartási kézikönyvében.

Megjegyzés A DOT-3, DOT-4 és DOT-5.1 folyadékok glikol bázisúak. A DOT-5 folyadékok szilikon bázisúak.


FIGYELMEZTETÉS

DOT-3 , DOT-4 , DOT-5.1 és DOT-5 : ezek a folyadékok nem kompatibilisek az ásványolaj-alapú termékekkel.

Ne keverje a DOT-3, DOT-4 és DOT-5.1 folyadékokat a DOT-5 folyadékokkal.

Ne használjon DOT-3, DOT-4, DOT-5.1 vagy DOT-5 fékműködtető folyadékot olyan alkatrészek esetében, amelyek dörzsanyagot vagy folyadékfék-rendszereket tartalmaznak.

Ne használjon DOT-3, DOT-4, DOT-5.1 vagy DOT-5 fékműködtető folyadékot olyan alkatrészek esetében, ahol hidraulikaolaj vagy TO-4 folyadékok alkalmazása javasolt.


Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.